448
Τσίπρας και Καμμένος αποδεικνύονται λίγοι και όταν μιλάμε για εθνικά ζητήματα, το «λίγος» σημαίνει «επικίνδυνος», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους τομεάρχες ο αργηγός της ΝΔ | Υoutube

Mητσοτάκης: Ομηροι ο ένας του άλλου Τσίπρας και Καμμένος – «Νυν υπέρ πάντων η καρέκλα»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2018, 14:19
Τσίπρας και Καμμένος αποδεικνύονται λίγοι και όταν μιλάμε για εθνικά ζητήματα, το «λίγος» σημαίνει «επικίνδυνος», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους τομεάρχες ο αργηγός της ΝΔ
|Υoutube

Mητσοτάκης: Ομηροι ο ένας του άλλου Τσίπρας και Καμμένος – «Νυν υπέρ πάντων η καρέκλα»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2018, 14:19

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο, κατηγορώντας τους ότι λειτουργούν με μόνο γνώμονα την παραμονή τους -πάση θυσία- στην εξουσία, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας, .

«Νυν υπέρ πάντων η καρέκλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και χαρακτήρισε «λίγους» τους δύο κυβερνητικούς εταίρους. Όταν όμως πρόκειται για εθνικά θέματα, το «λίγος» γίνεται «επικίνδυνος», παρατήρησε, για να κάνει στη συνέχεια εκτενή αναφορά στο θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές Αδριανουπόλεως.

«Η κυβέρνηση θυμίζει Βαβέλ… Η αριστερά του Τσίπρα δεν ξέρει τι ποιεί η δεξιά του Καμμένου… Είναι προφανές τι συμβαίνει ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Ο ένας κρατάει τον άλλον. Ο ένας είναι όμηρος του άλλου. Και οι δύο μαζί κρατάνε όμηρο την χώρα. Αποδεικνύονται λίγοι. Και όταν μιλάμε για εθνικά ζητήματα, το ‘λίγος’ σημαίνει επικίνδυνος», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο αρχηγός της ΝΔ, στηλιτεύοντας τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα των δύο αξιωματικών.

«Όταν επί σχεδόν ένα μήνα μιλάς πότε για ‘κράτηση’ και πότε για ‘ομηρία’, τότε δεν παίζεις με τις λέξεις. Παίζεις με τη θέση της χώρας και με το αύριο δύο παιδιών της. Όταν από τη μια μιλάς για διμερές θέμα και από την άλλη καλείς τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών να παρέμβει, είσαι αναξιόπιστος… Είκοσι ημέρες τώρα, οι δύο αξιωματικοί μας κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφάλειας στην Τουρκία. Στο παρελθόν τέτοια θέματα λύνονταν σε μερικές ώρες. Η κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανη να χειριστεί τις σχέσεις μας με την Τουρκία», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ για τις δικές του ενέργειες τόνισε πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την επιστροφή των δύο αξιωματικών στην πατρίδα. «Αυτό θα πράξω και αύριο στις Βρυξέλλες στη σύνοδο κορυφής. Το ίδιο έπραξα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Κατάρ. Αυτό είναι το χρέος μου και αυτό θα κάνω», διαβεβαίωσε.

Συνεχίζοντας την επίθεσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι λειτουργεί με μοναδικό σκοπό την με κάθε τρόπο παραμονή στην εξουσία. «Επιστρατεύουν», είπε, «διορισμούς, ρουσφέτια, κατάργηση αξιολόγησης στο Δημόσιο και την Παιδεία, κομματική πελατεία και εξυπηρετήσεις συμφερόντων για να αποφύγουν την οριστική συντριβή». Και όλα αυτά -τόνισε-  όταν τρία χρόνια η χώρα πάει πίσω και στην οικονομία και στην ασφάλεια, τους Θεσμούς και τη Δικαιοσύνη, στην καθημερινότητα, αλλά και στα εθνικά θέματα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τέλος επικοινωνιακό τρικ τα περί κόντρας Τσίπρα – Καμμένου. «Το ύπουλο σχέδιο της παραπλάνησης δεν θα περάσει. Αυτή η κυβέρνηση θα κριθεί για το ό,τι έταξε σκίσιμο μνημονίου και έφερε δύο ακόμη βαρύτερα κοστίζοντάς μας 200 δισ. Παρέδωσε συνοικίες ολόκληρες στους κουκουλοφόρους, πισωγύρισε την Παιδεία και  έφερε την Υγεία στο επίπεδο ενός Πολάκη», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ζωντανά η ομιλία μου στη συνεδρίαση των Τομεαρχών του Κόμματος

Geplaatst door Kyriakos Mitsotakis op Woensdag 21 maart 2018

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...