373
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Εύβοια | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Μητσοτάκης: Κάθε ψήφος μετράει και μπορεί να κάνει τη διαφορά

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 23:26
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Εύβοια
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Μητσοτάκης: Κάθε ψήφος μετράει και μπορεί να κάνει τη διαφορά

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 23:26

Τη σημασία κάθε ψήφου στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Εύβοια καθώς, όπως τόνισε, «κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί το αποτέλεσμα».

«Ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μία παράταξη επίκαιρη και έτοιμη να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα προβλήματα που βρίσκονται μπροστά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας σε εκατοντάδες πολίτες, έθεσε το βασικό δίλημμα των εκλογών: «αν θα δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε αυτή την κρίση ή αν θα συνεχίσουμε στο τέλμα, στη στασιμότητα, στην υπερφορολόγηση και στην ανασφάλεια».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε τις βασικές προτεραιότητες του για μείωση της φορολογίας, απελευθέρωσης της επιχειρηματικότητας από τα δεσμά της γραφειοκρατίας, αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας και ενίσχυση της δημόσιας παιδείας.

Επέστησε ακόμη την προσοχή των μελών και φίλων του κόμματος ώστε να μην υπάρξει κανένα φαινόμενο αλαζονείας και πρόσθεσε: «θα πορευόμαστε με τις αξίες μας: τη συνέπεια, την εργατικότητα και την αφοσίωση στην πατρίδα».

Επισήμανε εξάλλου ότι κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί το αποτέλεσμα και ότι «κάθε ψήφος μετράει και μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της ισχυρής εντολής που διεκδικώ ή νέων περιπετειών».

Στα Ψαχνά, έναν από τους σταθμούς της περιοδείας του, περπάτησε στην πόλη και συνομίλησε με κατοίκους. Καταλήγοντας σε ένα καφέ, μίλησε σε πολίτες για τις βασικές προτεραιότητες  μιας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας:

«Θα κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, όχι υποσχόμενοι πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε. Μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και καταθέτοντας στην κρίση σας ένα αναλυτικό πρόγραμμα για το πώς θα αναπτύξουμε την οικονομία γρήγορα, πως θα επαναφέρουμε πολλές νέες δουλειές, πώς θα μειώσουμε τη φορολογία και πώς θα στηρίξουμε την αγροτική παραγωγή, γιατί είμαι σε έναν νομό με σημαντική αγροτική παραγωγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ακόμη ότι η Νέα Δημοκρατία διευρύνει τα όρια της, καθώς την εμπιστεύονται πολίτες για πρώτη φορά. «Όπου πηγαίνω, συναντώ πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι μας λένε ότι θα μας ψηφίσουν για πρώτη φορά. Αυτή είναι μια μεγάλη ικανοποίηση την οποία παίρνω, αλλά είναι και μια βαριά ευθύνη. Είναι μια βαριά ευθύνη διότι η Νέα Δημοκρατία σήμερα ξεπερνάει τα παραδοσιακά της όρια, ανοίγεται στην κοινωνία, γίνεται η πολιτική δύναμη, η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί την επόμενη ημέρα να εγγυηθεί τη σταθερότητα, την κανονικότητα και την ανάπτυξη», τόνισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...