424
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή 10 Μαΐου στη Βουλή | IntimeNews

Μητσοτάκης: «Αδειάζει» τον Κεφαλογιάννη για τη fake φωτογραφία με τον πατέρα του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 20:41
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/05/2019 22:03
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή 10 Μαΐου στη Βουλή
|IntimeNews

Μητσοτάκης: «Αδειάζει» τον Κεφαλογιάννη για τη fake φωτογραφία με τον πατέρα του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 20:41
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/05/2019 22:03

«Άδειασε» τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, για τη fake φωτογραφία που παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτη, και με την οποία συνέδεε τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Χούντα.

«Έχω το θάρρος να πω δημόσια ότι κακώς ευρωβουλευτής μας χρησιμοποίησε στη δημόσια αντιπαράθεση συγκεκριμένες φωτογραφίες που δεν είναι αληθινές», δήλωσε ο κύριος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος νωρίτερα είχε παραδεχθεί και αυτός το ατόπημά του.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως το βράδυ της 26ης Μαΐου η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να προκηρύξει εκλογές.

Θα αναγκαστεί να το πράξει, διότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι ψήφος αποδοκιμασίας της. Ο ελληνικός λαός θα την αποδοκιμάσει. Αλλά το αποτέλεσμα θα είναι και ψήφος στήριξης στη Νέα Δημοκρατία. Ο λαός θα σας φωνάξει «ως εδώ» είπε. Βέβαιος για την επικράτηση του κόμματός του και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, έκλεισε την ομιλία του με τη φράση «μπορούμε, μαζί μπορούμε».

Για όσα ελέχθησαν την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα της Βουλής ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι δεν θα δεχθεί άλλη χυδαία αναφορά στην οικογένειά του, και καταδίκασε ως «φασισμό» τις ύβρεις του «πολακισμού», του «δόγματος» που ενστερνίζεται ο Πρωθυπουργός. Με αφορμή τους στίχους του Μανώλη Αναγνωστάκη που τού «αφιέρωσε» ο κ. Τσίπρας, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον γιο του ποιητή και στα όσα δήλωσε εναντίον της κυβέρνησης και του αφιέρωσε και εκείνος στίχους από άλλο ποίημα του. «Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου». Αυτή είναι η αλήθεια» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στο ουσιαστικότερο θέμα για την ελληνική κοινωνία, την οικονομία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε ως εξής: «Η κυβέρνηση Τσίπρα το μόνο που έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι να ανακυκλώνει μιζέρια»

Για την ασφάλεια: «Καταστήσατε τους πολίτες και ομήρους της βίας των κουκουλοφόρων. Στα μαγαζιά τους, στα πανεπιστήμια, μέσα στις περιουσίες τους, στους δρόμους που περπατούν» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους κυβερνητικούς.

Και η εκτίμησή του για τη συνέχεια των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα: «Οι ευρωεκλογές θα είναι ψήφος αποδοκιμασίας στη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά. Και ψήφος στήριξης στην ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία».

Δηλώνοντας ότι «σηκώνει το γάντι», ο κ. Μητσοτάκης είπε στον κ. Τσίπρα: «Αφού λοιπόν εσείς μετατρέψατε την ευρωκάλπη σε δημοψήφισμα για την κυβέρνησή σας, και εφόσον το αποτέλεσμα θα είναι ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εκτιμώ, τότε το βράδυ της 26ης Μαΐου θα σας μένει μόνο μια επιλογή. Να προκηρύξετε αμέσως εθνικές εκλογές. Και να δώσετε επιτέλους τη δυνατότητα στον λαό να πάρει τις τύχες στα χέρια του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...