361
Ο πρόεδρος της ΝΔ στην Πάτρα | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Μητσοτάκης: Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται με δώρα της τελευταίας στιγμής

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 21:46
Ο πρόεδρος της ΝΔ στην Πάτρα
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Μητσοτάκης: Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται με δώρα της τελευταίας στιγμής

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 21:46

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τις πρακτικές που ακολουθεί άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου θα είναι ράπισμα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να βαφτίσει ένα επίδομα της τελευταίας στιγμής σύνταξη, ένα κουτσουρεμένο επίδομα καλοδεχούμενο αλλά όχι σύνταξη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Μου είπε ένας συνταξιούχος ότι δεν πρέπει να ευχαριστήσει τον κ. Τσίπρα για το επίδομα αλλά εμάς που προηγούμαστε γιατί ο πρωθυπουργός έδωσε το επίδομα επειδή είμαστε πρώτοι μήπως και μικρύνει τη διαφορά. Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται με ένα δώρο της τελευταίας στιγμής».

Σε έξι μέρες έχουμε εκλογές, είπε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από 4 χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν.

Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την αποτυχημένη απόπειρα του πολιτικού μου αντιπάλου να αντιγράψει κακέκτυπα του Ανδρέα Παπανδρέου, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα» είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Σε αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. “Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία” είπε χαρακτηριστικά

“Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ.

“Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές… δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

“Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής, πρόσθεσε και ζήτησε να στείλουν μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες. Απηύθυνε μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από την ΝΔ “να επιστρέψουν σπίτι τους.

Τόνισε ότι είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...