285
| facebook.com/kyriakosmitsotakis

Μητσοτάκης για τα 47 χρόνια της ΝΔ: Η παράταξή μας δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική αποστολή της

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2021, 13:38
| facebook.com/kyriakosmitsotakis

Μητσοτάκης για τα 47 χρόνια της ΝΔ: Η παράταξή μας δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική αποστολή της

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2021, 13:38

Με τα λόγια του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή, ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Εθνους πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς», επέλεξε να αναφερθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επέτειο των 47 ετών από την ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος, τονίζοντας ότι και σήμερα η παράταξη δικαιώνει την προοδευτική αποστολή της. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον.

«Σαράντα επτά χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης.

Στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη. Ηταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης για να συμπληρώσει:

«Η παράταξή μας δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους.

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά»!

Eδώ και 47 χρόνια η Νέα Δημοκρατία είναι η φιλελεύθερη παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, τονίζει στο δικό του μήνυμα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της δημιουργίας, των ίσων ευκαιριών και της αλληλεγγύης. Για την Ελλάδα που ξεπερνά τις δυσκολίες, κρατά ενωμένους τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και προασπίζεται τα δικαιώματά της. Για την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...