247
|

Μητσοτάκης για συνέντευξη Τσίπρα: Εξακολουθεί να κοροϊδεύει τους πολίτες

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 14:53

Μητσοτάκης για συνέντευξη Τσίπρα: Εξακολουθεί να κοροϊδεύει τους πολίτες

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 14:53

Τα όσα είπε και εξήγγειλε (διορισμούς κλπ) στην πολυσυζητημένη συνέντευξή του στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ ο Πρωθυπουργός, σχολίασε την Παρασκευή μετά την επιστροφή του από το Ελσίνκι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρισκόταν στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας για τη σύνοδο του ΕΛΚ, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να προσβάλλει τους πολίτες και την κοινή λογική» και τόνισε ότι «το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο Δημόσιο, αλλά με επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα».

«Επιστρέφοντας, αργά το βράδυ από το εξωτερικό, είδα τη χθεσινή συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα. Και ένιωσα αυτό που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες: θυμό και αγανάκτηση.

» Με κυνισμό και αλαζονεία, εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να προσβάλλει τους πολίτες και την κοινή λογική. Τίποτα δεν διδάχτηκε από την κρίση, ούτε και από τα ψέματά του που βάφτισε “αυταπάτες”.

»Είχε το θράσος να τάξει δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο.

» Μόνο που για όλα αυτά πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους έχει γονατίσει στους φόρους και τις εισφορές.

»Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος, χρειάζεται καλύτερο κράτος.

»Το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο Δημόσιο, αλλά με επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα.

»Τον κ. Τσίπρα όμως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση.

» Εμάς μας ενδιαφέρουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Οι πολίτες -ιδίως οι νέοι- που θέλουν δουλειές, ευκαιρίες και ασφάλεια. Γι’ αυτούς θα κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα».