165
| ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Μητσοτάκης για νομοσχέδιο Κοινωνικής Προστασίας: Στηρίζει τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2021, 22:06
|ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Μητσοτάκης για νομοσχέδιο Κοινωνικής Προστασίας: Στηρίζει τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2021, 22:06

Τους βασικούς άξονες του νομοσχεδίου για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας που ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης υπογραμμίζει με ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως οι στόχοι του είναι πολυεπίπεδοι και σκοπό έχουν την προστασία των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας, την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη αλλά και την πρόσβαση σε περισσότερα εφόδια.

Πιο αναλυτικά ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Προστασία των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας μας, μεγαλύτερη υποστήριξη σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, περισσότερα εφόδια: αυτοί είναι οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας που ψηφίστηκε χθες» και συμπλήρωσε:

«Οι στόχοι του είναι πολυεπίπεδοι: πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης. Η προώθηση της αναδοχής και η αποϊδρυματοποίηση των παιδιών που βρίσκονται σε δομές. Η παροχή εφοδίων στα άτομα με αναπηρία με σκοπό την ανεξάρτητη διαβίωσή τους. Η αναβάθμιση της προσχολικής αγωγής. Και τέλος, εισάγει το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», μια προεκλογική μας δέσμευση για την στήριξη των εργαζόμενων γονέων».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News