205
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μάσκα, στη Βουλή | INTIMENEWS

Μητσοτάκης για τις μάσκες στη Βουλή: «Ιατρικώς σωστή και συμβολικά επιβεβλημένη κίνηση»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2020, 13:45
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μάσκα, στη Βουλή
|INTIMENEWS

Μητσοτάκης για τις μάσκες στη Βουλή: «Ιατρικώς σωστή και συμβολικά επιβεβλημένη κίνηση»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2020, 13:45

«Η απόφασή σας να επιβάλετε τη χρήση μάσκας και εντός κοινοβουλίου είναι ιατρικώς σωστή και συμβολικά επιβεβλημένη», τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας την Τετάρτη από το βήμα της Βουλής και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Σώματος, Κώστα Τασούλα, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

«Βρισκόμαστε στη φάση διαχείρισης αυτού που κάποιοι αποκαλούν δεύτερο κύμα πανδημίας στην Ευρώπη, εδώ δεν έχει κάνει την εμφάνισή του. Απαραίτητο είναι να τηρούμε τις συμβουλές των γιατρών και να φορούμε τη μάσκα όπου είναι υποχρεωτική. Εμείς έχουμε την υποχρέωση εδώ στο κοινοβούλιο πρώτοι να δίνουμε το καλό παράδειγμα», τόνισε ο Πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην απόφαση του κ. Τασούλα για υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους στη Βουλή.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη φορολογική πολιτική και τη δημοσία περιουσία, Απόστολος Βεσυρόπουλος στα υπουργικά έδρανα φορώντας μάσκες (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ)
Σταϊκούρας, Πικραμμένος, Μητσοτάκης στα υπουργικά έδρανα – όλοι ξαφνικά με μάσκες (INTIMENEWS)

Ο Πρόεδρος της Βουλής αποδέχτηκε τη σχετική οδηγία προστασίας της Υγειονομικής Μονάδας της Βουλής, που πρότεινε στις συνεδριάσεις της Βουλής, όπου συμμετέχει μεγάλος αριθμός βουλευτών, να είναι υποχρεωτική η μάσκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...