248
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, σε παλαιότερη φωτογραφία στα δικαστήρια | INTIMEnews

Mητέρα Τοπαλούδη: Ποινή-«χάδι» τα 16 χρόνια – Εδώ και τώρα συνάντηση με Μητσοτάκη για τα ισόβια

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2022, 16:06
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, σε παλαιότερη φωτογραφία στα δικαστήρια
|INTIMEnews

Mητέρα Τοπαλούδη: Ποινή-«χάδι» τα 16 χρόνια – Εδώ και τώρα συνάντηση με Μητσοτάκη για τα ισόβια

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2022, 16:06

Συνάντηση των μανάδων που είδαν να χάνονται άδικα τα κορίτσια τους (όπως η ίδια στην περίπτωση του μαρτυρικού θανάτου της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο) με τον Πρωθυπουργό και τους άλλους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, ζήτησε η Κούλα Αρμουτίδου σε δηλώσεις της την Πέμπτη εξερχόμενη του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Αν και δήλωσε ικανοποιημένη από την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, για ενοχή χωρίς ελαφρυντικά αμφότερων των καταδικασμένων πρωτόδικα δολοφόνων του παιδιού της, η κυρία Αρμουτίδου εξέφρασε ενστάσεις για την έκτιση της ποινής, ζητώντας τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια.

«Θα ήθελα, όμως, σε τέτοιες στυγνές δολοφονίες, τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια. Και όχι ποινές-χάδια. Γιατί για μένα, τα 16 χρόνια δεν λένε τίποτα. Τα ισόβια όμως, οι στυγεροί δολοφόνοι, όταν ξέρουν ότι θα μπουν μέσα στη φυλακή και δεν θα ξαναδούν το φως του ήλιου παρά μόνον στον χώρο της φυλακής, ίσως συμμαζευτούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αφαιρεί μία ανθρώπινη ζωή. Και αυτό που θέλω πραγματικά και το ζητάω και εγώ και όλες οι μάνες των αδικοχαμένων ψυχών είναι εδώ και τώρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας. Τον παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν μπορεί να έχουν δικαιώματα στην ελληνική κοινωνία μόνο οι δολοφόνοι των παιδιών μας κι όχι εμείς σαν μάνες των αδικοχαμένων κοριτσιών, γυναικών, μανάδων. Εδώ και τώρα συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων», τόνισε η μητέρα της Ελένης, που τον Νοέμβριο του 2018 βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των Μανώλη Κούκουρα και Αλέξανδρου Λουτσάι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...