194
|

Μητέρα λοχία Κούκλατζη σε Κουβέλη: «Aν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 12:50

Μητέρα λοχία Κούκλατζη σε Κουβέλη: «Aν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 12:50

Με τους γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 12η ημέρα στις φυλακές της Αδριανούπολης συναντήθηκε στην Ορεστιάδα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών, ο κ. Κουβέλης διαβεβαίωσε τους συγγενείς ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην πατρίδα.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είναι συστηματική και επίπονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να είστε βέβαιοι πως ό,τι είναι δυνατόν το κάνουμε. Και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε και επίπονα και συστηματικά. Οι προσπάθειες συνεχίζονται και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή στην πατρίδα» είπε ο κ. Κουβέλης.

Με το που ολοκλήρωσε όμως τη φράση του, παρενέβη η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;» ρώτησε τον αναπληρωτή υπουργό η Σοφία Κούκλατζη.

Στο πλάνο που κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα διακρίνεται το χέρι ενός ενστόλου να προσπαθεί να ηρεμήσει τη μάνα του επαγγελματία οπλίτη, με εκείνη να ακούγεται να λέει: «Δεν μπορώ άλλο..».