Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα μαζί με τη βασίλισσα Ελισσάβετ | White House
Επικαιρότητα

Μισέλ Ομπάμα: «Η βασίλισσα Ελισάβετ μού είχε πει ότι το βασιλικό πρωτόκολλο είναι για τα σκουπίδια»

Η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκάλυψε την πιο παιχνιδίζουσα και «έξω καρδιά» πλευρά της φαινομενικά αυστηρής εστεμμένης
Protagon Team

Το έκανε πάλι το θαύμα της η Μισέλ Ομπάμπα, αποκαλύπτοντας κατά τη διάρκεια παρουσίασης στο Λονδίνο τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, μία αθέατη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ. Οπως ανέφερε δημοσίευμα του CNN, η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ανακάλεσε πόσο αγχωμένη ήταν όταν επρόκειτο να την παραλάβει με το αυτοκίνητο του Παλατιού η Ελισάβετ, για μία ξενάγηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ, το 2016.

«Είχα λοιπόν όλα όσα είχα μάθει για το βασιλικό πρωτόκολλο να βουίζουν μέσα στο κεφάλι μου, λέγοντάς μου “μην πέσεις από τις σκάλες, μην αγγίξεις τίποτα, ό,τιδήποτε κι αν συμβεί”. Και ξαφνικά έρχεται η βασίλισσα και σου λέει απλά “μπες μέσα και κάτσε όπου σου αρέσει” και τότε ξαφνικά εσύ θυμάσαι το πρωτόκολλο κι εκείνη σου απαντά “Αχ, όλα αυτά είναι βλακείες, για τα σκουπίδια (rubbish). Απλά μπες μέσα”».

Η Μισέλ Ομπάμπα είπε επίσης πως ο σύζυγός της και τέως πλανητάρχης Μπαράκ Ομπάμα, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελισάβετ, καθώς του θυμίζει τη γιαγιά του, την Τουτ. «Η βασίλισσα είναι έξυπνη και αστεία και ειλικρινής. Ο Μπαράκ είναι μεγάλος θαυμαστής της» είπε η Μισέλ.

Το CNN απευθύνθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για κάποιο σχετικό βασιλικό σχόλιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια απάντηση. Πώς θα αντιδράσει άραγε η βασίλισσα στο άκουσμα αυτών των χαριτωμένων αποκαλύψεων; Θα κολακευτεί, ή θα σπεύσει να τονίσει το αυστηρό της προφίλ;