192
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, εδώ σε βιντεοκλήση με τον βρετανό πρωθυπουργό | Office of the Prime Minister of New Zealand/Handout via REUTERS

Μικρή «εισβολέας» η κόρη της Τζασίντα Αρντερν, την ανάγκασε να σταματήσει ζωντανή μετάδοση

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2021, 16:54
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, εδώ σε βιντεοκλήση με τον βρετανό πρωθυπουργό
|Office of the Prime Minister of New Zealand/Handout via REUTERS

Μικρή «εισβολέας» η κόρη της Τζασίντα Αρντερν, την ανάγκασε να σταματήσει ζωντανή μετάδοση

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2021, 16:54

«Παρενόχληση» από την κόρη της την ώρα που μιλούσε ζωντανά στο Διαδίκτυο για την πανδημία δέχτηκε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Αρντερν.

Ενώ η πρωθυπουργός, η οποία έγινε μαμά κατά τη διάρκεια της θητείας της το 2018, εξηγούσε τις πολιτικές της κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις, ακούστηκε η κόρη της, η μόλις τριών ετών Νίβι, που καλούσε τη «μαμά».

«Θα έπρεπε να ήσουν στο κρεβάτι. Ωρα για ύπνο, αγάπη μου, πέσε και θα έλθω να σε δω σε ένα λεπτό», είπε η πρωθυπουργός στη θυγατέρα της.

Οπως έγραψε ο Guardian, η 41χρονη πολιτικός στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από όλους και εξήγησε ότι η μητέρα της θα φρόντιζε τη μικρή.

Αλλά η Νίβι ακούστηκε ξανά, αναγκάζοντας την πρωθυπουργό να της ζητήσει συγγνώμη που δεν πήγε ακόμη να δει. Είπε μετά στους διαδικτυακούς θεατές ότι η μετάδοση πρέπει να τελειώσει.

Εργαζόμενη μητέρα, όπως εκατομμύρια γονείς σε όλο τον κόσμο σε εποχή πανδημίας, είναι και η Αρντερν, οπότε το χαριτωμένο ατύχημα με παιδιά που «εισβάλλουν» στις βιντεοκλήσεις δεν είναι καθόλου περίεργο.

Τουλάχιστον η μικρή δεν την έφερε σε δύσκολη θέση, όπως μία νεοζηλανδή υπουργό, την οποία διέκοψε ο γιος της, κρατώντας ένα καρότο!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...