464
|

Μια ολόκληρη «τράπεζα» στα χέρια μας!

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2021, 15:40

Μια ολόκληρη «τράπεζα» στα χέρια μας!

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2021, 15:40

Έγινε κάτι σαν υποχρεωτικό με την έναρξη της πανδημίας. Αλλά αντίθετα με άλλα «πρέπει» και «συστάσεις», το συγκεκριμένο αποδείχθηκε πολύ βολικό. Ο λόγος για τις ανέπαφες πληρωμές με την πιστωτική/χρεωστική κάρτα μας στα φυσικά καταστήματα (και στα φυσικά POS). Oι οποίες έγιναν πια μια καλοδεχούμενη συνήθεια, αφού εκτός από ασφαλείς είναι και πιο γρήγορες. Υπάρχει καλύτερο; Ναι!

Τι θα λέγατε να μην παίρναμε καν μαζί μας την τραπεζική κάρτα; Να μην «κουβαλάμε» τίποτα, εκτός από το κινητό μας τηλέφωνο, που ούτως ή άλλως δεν αποχωριζόμαστε πια σχεδόν ποτέ; Είναι πιο γρήγορο, ακόμη πιο ασφαλές και γίνεται χάρη στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Alpha Bank. Και πιο συγκεκριμένα, μέσα από το νέο my alpha wallet (για συσκευές Android) και από το Apple Pay (για iPhone και iwatch).

Όποιος «έξυπνο» κινητό και αν έχουμε, τώρα έχουμε και τη δυνατότητα να κάνουμε τις συναλλαγές μας μέσα από αυτό, ανέπαφα, χωρίς να έχουμε μαζί τις κάρτες μας. Γιατί έχουμε πάντα μαζί σου το ψηφιακό πορτοφόλι μας και όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία μέσα από τις εφαμογμογές και τις συνεργασίες της Alpha Bank.

H Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που προσέφερε το Apple Pay στους πελάτες της. Προσθέτουμε απλά τις κάρτες Visa και Mastercard της Alpha Bank στο Apple Pay και κάνουμε τις αγορές μας ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογούμε το PIN της κάρτας σας. Επιπλέον, και οι αγορές μας στο διαδίκτυο γίνονται εύκολα και με ασφάλεια μέσω του Apple Pay.

Και αν έχουμε μία συσκευή με λειτουργικό Android 5 ή νεότερο, κατεβάζουμε την εφαρμογή myAlpha Wallet, που άλλαξε και έγινε ακόμη πιο εύχρηστη. Τώρα κάνουμε τις αγορές μας σε τερματικά αποδοχής καρτών (POS) με το σήμα contactless οπουδήποτε στον κόσμο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Μπορούμε επίσης να πληρώνουμε με όποια από τις κάρτες κάθε φορά θέλουμε, και χάρη στο εύχρηστο μενού, να κάνουμε όλες τις συναλλαγές μας από ένα μόνο σημείο, με όλες τις κάρτες μας Alpha Bank. Και η εγγραφή στο νέο MyAlpha Wallet γίνεται πολύ γρήγορα, με τους κωδικούς μας στο e-banking. Τους χρησιμοποιούμε για την πρώτη μας είσοδο και είμαστε έτοιμοι!

Και αν δεν έχουμε κωδικούς e-banking, η Alpha Bank έχει φροντίσει να τους αποκτήσουμε πολύ εύκολα και επίσης γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται πια να επισκεφτούμε ένα κατάστημά της. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να κατεβάσουμε στο κινητό μας τηλέφωνο την εφαρμογή myAlpha Mobile, να έχουμε κοντά την Alpha Bank κάρτα μας και να θυμόμαστε το email που έχουμε δηλώσει στην τράπεζα. Σε λίγα λεπτά θα έχουμε πρόσβαση στο σύνολο των δυνατοτήτων του e-Banking (και, μάλιστα, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 δωρεάν) από όπου μας εξυπηρετεί κάθε φορά: από τον υπολογιστή ή το tablet μας μέσω του myAlpha Web, από το κινητό μας τηλέφωνο με την εφαρμογή myAlpha Mobile, ή τηλεφωνικά από το myAlpha Phone.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...