193
Ενα δείγμα των βανδαλισμών στα βαγόνια | voria.gr/Παναγιώτης Κρινής/Facebook

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ακόμα δεν κυκλοφόρησαν και βανδάλισαν τα βαγόνια!

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 08:07
Ενα δείγμα των βανδαλισμών στα βαγόνια
|voria.gr/Παναγιώτης Κρινής/Facebook

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ακόμα δεν κυκλοφόρησαν και βανδάλισαν τα βαγόνια!

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 08:07

Μπορεί να μην κυκλοφορεί ακόμη, μπορεί να μην γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, αλλά το μετρό Θεσσαλονίκης πρόλαβαν και το «επισκέφτηκαν» βάνδαλοι που ζωγράφισαν γκράφιτι στα βαγόνια που φυλάσσονται(;) στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας.

Εκ των υστέρων, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος πρόκειται να κάνει πρόταση να εγκατασταθεί στο αμαξοστάσιο του μετρό στην Πυλαίας εσωτερικό κύκλωμα και κάμερες.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ο κ. Μυλόπουλος είπε ότι «δυστυχώς», παρά τον διπλασιασμό των μέτρων ασφαλείας, άγνωστοι εισήλθαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο χώρο και πρόλαβαν να ζωγραφίσουν γκράφιτι στη μία πλευρά των δύο από τα τέσσερα βαγόνια.

Είναι τα μοναδικά που έχουν έλθει στη Θεσσαλονίκη ενόψει της μελλοντικής λειτουργίας και που πρωταγωνίστησαν σε ένα σουρεαλιστικό προεκλογικό σόου.

Πρόσθεσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ότι «την Παρασκευή το πρωί είχαμε τοποθετήσει τέσσερις φύλακες στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας και έτσι αποφεύχθηκε το χειρότερο».

Αν κρίνουμε όμως από τον όγκο της «δουλειάς» των δραστών του βανδαλισμού έμειναν για κάποια λεπτά στον σχετικά άδειο χώρο του αμαξοστασίου εντελώς ανενόχλητοι.

Ο καθαρισμός των βαγονιών θα γίνει σήμερα. Για τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό «ήταν δύσκολο να βρούμε τα υλικά για τον καθαρισμό των βαγονιών, αλλά τα βρήκαμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...