173
Τρία χρόνια πριν, ο Γιάννης Λαγός και ο Χρήστος Παππάς ήταν σε επιτροπή της Βουλής. Σήμερα και οι δύο είναι στη φυλακή | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Στις φυλακές Δομοκού ο Παππάς, ζητεί το ίδιο κελί με τον Λαγό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2021, 21:41
Τρία χρόνια πριν, ο Γιάννης Λαγός και ο Χρήστος Παππάς ήταν σε επιτροπή της Βουλής. Σήμερα και οι δύο είναι στη φυλακή
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Στις φυλακές Δομοκού ο Παππάς, ζητεί το ίδιο κελί με τον Λαγό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2021, 21:41

Μαζί με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες στις φυλακές του Δομοκού, βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς.

Ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την Αντιτρομοκρατική στου Ζωγράφου και, αφού οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, μετήχθη το απόγευμα στις φυλακές Δομοκού.

Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ο Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να διαμείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο χρυσαυγίτης Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...