185
Μεταμεσονύχτιοι έλεγχοι της αστυνομίας στην Αθήνα | Intime/Λιάκος Γιάννης

Μεταμεσονύχτιο πάρτι σε κλαμπ στη Λιοσίων με 140 άτομα!- έφοδος της αστυνομίας

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2020, 14:04
Μεταμεσονύχτιοι έλεγχοι της αστυνομίας στην Αθήνα
|Intime/Λιάκος Γιάννης

Μεταμεσονύχτιο πάρτι σε κλαμπ στη Λιοσίων με 140 άτομα!- έφοδος της αστυνομίας

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2020, 14:04

Παρά τα απανωτά θλιβερά ρεκόρ κρουσμάτων στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και τα νέα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από το Σάββατο, υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Αψηφώντας τους κανόνες και τις προειδοποιήσεις, οι ιδιοκτήτες και οι περίπου 140 θαμώνες ενός κλαμπ επί της οδού Λιοσίων συνέχισαν τη διασκέδαση και μετά τη μία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία

Οταν έφτασαν τα πρώτα περιπολικά, διαπίστωσαν ότι μέσα στο κλάμπ παρέμεναν δεκάδες θαμώνες και οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις. Επί τόπου έσπευσαν περισσότερα από 10 περιπολικά της Αμεσης Δράσης και οικείων Αστυνομικών Τμημάτων, μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ και τζιπ της ΟΠΚΕ με ένοπλους αστυνομικούς.

Για περίπου μισή ώρα σημειώθηκαν αντεγκλήσεις με τους ανθρώπους του καταστήματος, και όταν μπήκε τελικά η ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε ότι μέσα στο κέντρο διασκέδασης παρέμεναν 141 άτομα.

Σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ και μάλιστα έγιναν πέντε προσαγωγές εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, για τον οποίο θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου.

Στο κλαμπ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και θεωρείται θέμα ωρών το «λουκέτο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...