135
Ολα υπό έλεγχο, μοιράζουμε κανονικά, λένε Εφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος στον Πρωθυπουργό | INTIMEnews / φωτ. αρχείου

Μετά τη «13η» δίνουν και τις συντάξεις Ιουνίου πριν από τις κάλπες!

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2019, 14:31
Ολα υπό έλεγχο, μοιράζουμε κανονικά, λένε Εφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος στον Πρωθυπουργό
|INTIMEnews / φωτ. αρχείου

Μετά τη «13η» δίνουν και τις συντάξεις Ιουνίου πριν από τις κάλπες!

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2019, 14:31

Βαφτίζοντας το «οικονομική διευκόλυνση», στην κυβέρνηση φρόντισαν (πέρα από την πληρωμή της λεγόμενης 13ης σύνταξης τη Δευτέρα και τις λοιπές παροχές μέσω τροπολογιών) να βάλουν πρόωρα -ή μάλλον έγκαιρα, πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου- στους λογαριασμούς των συνταξιούχων και τη σύνταξη Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), «για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, οι συντάξεις του μηνός Ιουνίου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τους λοιπούς συναφείς φορείς και το Δημόσιο, νωρίτερα, ήτοι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019».

Τους μόνους που δεν πρόλαβαν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, εν όψει κάλπης, ήταν τους συνταξιούχους που προέρχονται από τους πρώην φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, που θα δουν τα χρήματα της σύνταξης στον λογαριασμό τους την Τρίτη 28 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...