234
Το ενδεικτικό μενού του εστιατορίου ενός ΙΚΕΑ στην Ταϊβάν | Wikipedia

Μετά τα είδη σπιτιού η ΙΚΕΑ μπαίνει τώρα στο delivery φαγητού

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 22:27
Το ενδεικτικό μενού του εστιατορίου ενός ΙΚΕΑ στην Ταϊβάν
|Wikipedia

Μετά τα είδη σπιτιού η ΙΚΕΑ μπαίνει τώρα στο delivery φαγητού

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 22:27

Στο κοντινό μέλλον, ίσως να σηκώνετε το τηλέφωνο για να παραγγείλετε φαγητό απ’ έξω και η επιλογή σας να είναι τα φημισμένα σουηδικά κεφτεδάκια του ΙΚΕΑ.

Ο σουηδικός κολοσσός με είδη σπιτιού ξεκίνησε στο Παρίσι, σε πιλοτική βάση, ένα πρότζεκτ που θα διανέμει το φαγητό του εστιατορίου του στους κατοίκους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όπως σημειώνουν τα διεθνή ΜΜΕ, το φαγητό θα διανέμεται από το τεράστιο κατάστημα της ΙΚΕΑ στο κέντρο του Παρισιού, με το ντελίβερι μενού να περιέχει όλα όσα περιλαμβάνονται και μέσα στο εστιατόριο της εταιρείας.

Αν το πείραμα πετύχει, η εταιρεία θα επεκτείνει το σχέδιο της και σε άλλες πόλεις, αρχής γενομένης από τη Μαδρίτη.

Ένας εκπρόσωπος των ΙΚΕΑ είπε ότι «το πρότζεκτ βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία σχεδιασμού» και μελλοντικά θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Το παρισινό ΙΚΕΑ, απ’ όπου θα ξεκινήσει πιλοτικά το πρότζεκτ των ντελίβερι φαγητού

Όπως μάλιστα τονίζουν πολλοί, η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη μετά την ανακήρυξη, πρόσφατα, των ΙΚΕΑ σε έκτη μεγαλύτερη αλυσίδα εστίασης παγκοσμίως -είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετά χρόνια πως ο σουηδικός κολοσσός θεωρούσε πλέον τον εαυτό του ως ΚΑΙ εστιατόριο.

Δια του λόγου το αληθές, η ΙΚΕΑ διαθέτει 313 καταστήματα σε διαφορετικές 38 χώρες -σε όλες προσφέρεται και φαγητό στις εγκαταστάσεις.

Τα περισσότερα εστιατόρια της αλυσίδας φημίζονται φυσικά για τα διάσημα κεφτεδάκια τους, ωστόσο σε κάθε χώρα το μενού διαφέρει και διαθέτει και πιάτα που ταιριάζουν στην γαστρονομική «ιδιοσυγκρασία» της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...