290
Ο Χάρης Θεοχάρης μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ σε ένα μπαρ το βράδυ της Τετάρτης | Instagram/Harry_theoharis/CreativeProtagon

«Μένουμε σπίτι» λόγω κορονοϊού; Ο Χάρης Θεοχάρης σε μπαρ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 15:42
Ο Χάρης Θεοχάρης μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ σε ένα μπαρ το βράδυ της Τετάρτης
|Instagram/Harry_theoharis/CreativeProtagon

«Μένουμε σπίτι» λόγω κορονοϊού; Ο Χάρης Θεοχάρης σε μπαρ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 15:42

Το απόγευμα της Τετάρτης, με διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ο Πρωθυπουργός περιέγραψε με δραματικό τόνο την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, περιγράφοντάς την ως ζήτημα εθνικού συναγερμού: 

«Τα δυσκολότερα είναι ακόμα μπροστά μας», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας από όλους τους πολίτες να αυτοπεριοριστούν και να πειθαρχήσουν στα μέτρα, σε μια εθνική προσπάθεια ανάσχεσης της διασποράς του ιού. «Δεν πηγαίνουμε, επίσης, σε συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους. Και δεν ανταποκρινόμαστε στις χειραψίες και πολλές επαφές. Δεν θα φανούμε αγενείς, αλλά υπεύθυνοι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λίγη ώρα αργότερα, εστάλη και στα κινητά εκατομμυρίων πολιτών και ένα επείγον μήνυμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με τις σχετικές συστάσεις.

Εχει λοιπόν ένα ενδιαφέρον ότι μόλις λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης εμφανίστηκε να ποζάρει με τον διάσημο ηθοποιό Τζέραλντ Μπάτλερ, αγκαλιά σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

Η ζωή συνεχίζεται, το έμπρακτο μήνυμα του υπουργού. Ο οποίος εκ της θέσεώς του προβάλλει σωστά τη χώρα, ασχέτως αν το μήνυμα, αυτή την κρίσιμη στιγμή, δεν είναι ακριβώς αυτό της αυτοπειθαρχίας και του «μένουμε στο σπίτι» που ήθελε να περάσει ο πολιτικός του προϊστάμενος, λίγες στιγμές νωρίτερα.

View this post on Instagram

Such an honour and privilege to host some of the greatest friends of Greece like @billyzane and @gerardbutler I enjoyed our tour of the acropolis and our sharing of Greek delicacies. We look forward to seeing you again in our country! #sparta2500 #tokyoolympic #torchrelay

A post shared by Χάρης Θεοχάρης (@harry_theoharis) on

Ως γνωστόν, ο σκωτσέζος σταρ των ταινιών δράσης βρίσκεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στη λαμπαδηδρομία της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (που και αυτοί άγνωστο είναι αν θα γίνουν τελικά, εν μέσω πανδημίας). Ο Τζέραλντ Μπάτλερ θα είναι λαμπαδηδρόμος στη Σπάρτη, την οποία «τίμησε» με τον ρόλο του ως βασιλιάς Λεωνίδας στο φιλμ «300» του Ζακ Σνάιντερ.

Ο κ. Θεοχάρης λοιπόν, ως καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός για την προβολή της χώρας μας, συνάντησε τον Σκωτσέζο, όπως και τον άλλο γνωστό συνάδελφό του, τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Μπίλι Ζέιν –ο τελευταίος εθεάθη στο «Rock n’ Roll» του Κολωνακίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...