508
H Μελάνια στο πλευρό του Ντόναλντ λίγο προτού ανακοινωθεί η ασθένειά τους. Η ίδια περιέγραψε με διαφορετικά χρώματα την περιπέτειά της | REUTERS/Carlos Barria/File Picture/CreativeProtagon

Μελάνια Τραμπ: Πονούσε το κορμί μου – Ο γιος μου μολύνθηκε από τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2020, 09:31
H Μελάνια στο πλευρό του Ντόναλντ λίγο προτού ανακοινωθεί η ασθένειά τους. Η ίδια περιέγραψε με διαφορετικά χρώματα την περιπέτειά της
|REUTERS/Carlos Barria/File Picture/CreativeProtagon

Μελάνια Τραμπ: Πονούσε το κορμί μου – Ο γιος μου μολύνθηκε από τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2020, 09:31

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει να λέει ότι μετά τον κορονοϊό και τη θεραπεία που έλαβε, νιώθει άτρωτος, «σαν τον Σούπερμαν», αλλά η σύζυγός του, Μελάνια, έδωσε μια πιο σκοτεινή περιγραφή της μάχης της με την Covid-19.

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι αυτή και ο σύζυγός της μολύνθηκαν από τον κορονοϊό, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ παρουσίασε της σκέψεις της για αυτήν την περιπέτεια. Μάλιστα αποκάλυψε ότι εκτός από το προεδρικό ζευγάρι, από τον ιό προσβλήθηκε και ο 14χρονος γιος τους, Μπάρον Τραμπ.

«Ημουν τυχερή γιατί η διάγνωση ήρθε με τα ελάχιστα συμπτώματα, αν και εμφανίστηκαν όλα μαζί και οι επόμενες ημέρες μου φάνηκαν σαν… ρόλερ κόστερ» έγραψε χαρακτηριστικά η Μελάνια Τραμπ, για να συνεχίσει: «Είχα πόνους στο κορμί, βήχα και πονοκεφάλους και ένιωθα εξαντλημένη την περισσότερη ώρα» ξεκινά την περιγραφή της η πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν ακολούθησε τη θεραπεία που δόθηκε στον κατά πολύ μεγαλύτερό της πρόεδρο των ΗΠΑ. «Επέλεξα να ακολουθήσω μια πιο φυσική οδό όσον αφορά τα φάρμακα, επιλέγοντας κυρίως βιταμίνες και υγιεινή διατροφή», ανέφερε.

«Είχαμε γύρω μας καταπληκτικούς ανθρώπους που μας φρόντισαν και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την ιατρική φροντίδα και την επαγγελματική διακριτικότητα του γιατρού Κόνλεϊ και της ομάδας του» προσθέτει.

Ειδικά για τον Μπάρον Τραμπ έγραψε:

«Με μεγάλη ανακούφιση (αρχικά) διεγνώσθη αρνητικός, αλλά πάλι, όπως τόσοι και τόσοι γονείς έχουν σκεφτεί τους τελευταίους μήνες, δεν μπορούσα παρά να σκέφτομαι: “Τι θα συμβεί αύριο, ή την επομένη;”. Ο φόβος μου επιβεβαιώθηκε όταν έκανε ξανά το τεστ και βγήκε θετικός. Ευτυχώς είναι είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν είχε συμπτώματα».

«Ηταν μια ασυνήθιστη εμπειρία να είμαι η ασθενής αντί για το πρόσωπο που προσπαθεί να στηρίξει το έθνος μας να παραμείνει υγιές και ασφαλές» έγραψε επίσης η πρώτη κυρία των ΗΠΑ για να προσθέσει ότι «η λέξη “ευχαριστώ” για το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε την οικογένεια μας δεν είναι αρκετή».

Η ίδια ανέφερε ότι αξιοποίησε τον χρόνο της νοσηλείας του συζύγου της –για την οποία τονίζει ότι έγινε για προληπτικούς λόγους– προκειμένου να σκεφτεί την οικογένειά της, αλλά και τους χιλιάδες ανθρώπους στις ΗΠΑ που έχουν επηρεαστεί από αυτή την ασθένεια, «που προσβάλλει ανθρώπους χωρίς διακρίσεις –και με τις εκλογές να πλησιάζουν, ήταν εύκολο να επηρεαστείς από τόσο αρνητική ενέργεια».

Παράλληλα, με το κείμενό της ενθάρρυνε τους Αμερικανούς «να ζείτε όσο πιο υγιεινά μπορείτε. Μια ισορροπημένη διατροφή, καθαρός αέρας και οι βιταμίνες αποτελούν ζωτικά στοιχεία για να παραμείνει υγιής ο οργανισμός μας».

«Για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι της ανάρρωσής μου ήταν η ευκαιρία να αναλογιστώ για τόσο πολλά πράγματα, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τη δουλειά μου και την ειλικρίνεια».

«Εχω τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι είμαι αρνητική στον κορονοϊό και ελπίζω γρήγορα να επανέλθω στις δραστηριότητές μου. Μαζί με αυτά τα καλά νέα, θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι αναγνωρίζω πόσο τυχερή ήταν η οικογένειά μου για τη φροντίδα που έλαβε. Αν είστε άρρωστοι ή αν έχετε κάποιον αγαπημένο σας που είναι άρρωστος,  σας σκέφτομαι και θα σας σκέφτομαι καθημερινά. Προσεύχομαι για τη χώρα μου και για όλους όσοι δίνουν μάχη με τον κορονοϊό και κάθε άλλη ασθένεια ή πρόκληση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...