371
Η Μαρκλ και ο Χάρι με τους παρουσιαστές του podcast «Teenage Therapy» στο σπίτι τους | Instagram/ meghanmarkle_official

Μέγκαν Μαρκλ: Υπήρξα το πιο τρολαρισμένο πρόσωπο στην υφήλιο

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2020, 18:28
Η Μαρκλ και ο Χάρι με τους παρουσιαστές του podcast «Teenage Therapy» στο σπίτι τους
|Instagram/ meghanmarkle_official

Μέγκαν Μαρκλ: Υπήρξα το πιο τρολαρισμένο πρόσωπο στην υφήλιο

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2020, 18:28

«Με τρόλαραν όλοι ακατάπαυστα».

Αυτό είναι το παράπονο της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία μίλησε για τις επιπτώσεις που είχε στην ψυχολογία της το γεγονός ότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών διαδικτυακών επιθέσεων μέσα στο 2019 και τουλάχιστον μέχρι να ενσκήψει η πανδημία και να την… ξεχάσουν επιτέλους.

«Το 2019 ήμουν το πιο τρολαρισμένο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο, μεταξύ ανδρών και γυναικών», ανέφερε χαρακτηριστικά η δούκισσα του Σάσεξ, μιλώντας σε ένα podcast με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υποδέχθηκαν τους παρουσιαστές του podcast «Teenage Therapy» στο σπίτι τους, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας.

«Για οκτώ μήνες δεν εμφανιζόμουν καν, ήμουν σε άδεια μητρότητας με το μωρό. Αλλά αυτά που κατασκεύασαν και έβγαλαν ήταν στα όρια αυτού που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορεί καν να φανταστεί κάποιος πώς είναι», δήλωσε η δούκισσα του Σάσεξ και παραδέχθηκε ότι όλο αυτό την επηρέασε πάρα πολύ, αρνητικά ασφαλώς.

«Δεν με νοιάζει αν είσαι 15 ή 25 ετών, αν οι άνθρωποι λένε ψέματα για σένα αυτό που κάνει στην ψυχική και συναισθηματική υγεία σου είναι τόσο επιβλαβές», ανέφερε.

«Όλοι ξέρουμε πώς είναι να πληγώνουν τα αισθήματά σου, να νιώθεις απομονωμένος», δήλωσε, ενώ αναφερόμενη στα social media σημείωσε ότι είναι μεν ένας καλός τρόπος επικοινωνίας «αλλά καταλήγει σε κάτι στο οποίο πολλοί αισθάνονται αποκομμένοι».

Όπως παραδέχτηκε, αυτό που ουσιαστικά έσωσε την ίδια (και την ψυχική της υγεία) είναι το ημερολόγιό της, το σημειωματάριο όπου κάθε βράδυ, πριν πάει για ύπνο, κρατούσε μερικές σκέψεις και εντυπώσεις της από την ημέρα που μόλις τελείωσε.

Η Μαρκλ αναφέρθηκε και στην απάντηση «Όχι ΟΚ» – που έγινε και τίτλος πολλών άρθρων – όταν ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς τα πήγαινε μετά τη γέννηση του γιου της.

«Ήμουν κουρασμένη. Ήμουν έτοιμη να κάνω μπάνιο τον Άρτσι, ήμουν εξαντλημένη. Ανάμεσα σε κάθε επίσημη εμφάνιση, έτρεχα πίσω για να θηλάσω τον γιο μας», εξήγησε.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μιλούν όλοι για την ψυχική υγεία.

Αναφερόμενος και αυτός στα σχόλια μίσους που διαβάζει στα social media, σημείωσε ότι είναι πολύ εύκολο «να σε ρουφήξει και να σε κατακλύσει η αρνητικότητα», αλλά σημείωσε ότι ο ίδιος έχει επιλέξει «να μην τα διαβάζω, να μην τα βλέπω, να βγάλω τον εαυτό μου από αυτό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...