166
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, με μαύρο καπελάκι και μαύρη μπλούζα, οδηγείται από τη ΓΑΔΑ στο λεωφορείο που επρόκειτο να τον μεταφέρει στην Τρίπολη | Giannis Karamanis / SOOC

Με χειροπέδες στις φυλακές της Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 15:58
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, με μαύρο καπελάκι και μαύρη μπλούζα, οδηγείται από τη ΓΑΔΑ στο λεωφορείο που επρόκειτο να τον μεταφέρει στην Τρίπολη
| Giannis Karamanis / SOOC

Με χειροπέδες στις φυλακές της Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 15:58

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγήθηκε την Τετάρτη ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά την πολύωρη απολογία του, η οποία έγινε την Τρίτη υπό άκρα μυστικότητα.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαρύτατα αδικήματα: έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, ο κ. Φιλιππίδης αρνείται τα πάντα και μάλιστα κατά την απολογία του, η οποία έγινε υπό άκρα μυστικότητα την Τρίτη, επιχείρησε να επιρρίψει ευθύνες στις τρεις καταγγέλλουσες ηθοποιούς.

Ο ίδιος δεν περίμενε την προφυλάκισή του και φέρεται να αιφνιδιάστηκε από την απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέως.

«Δεν πιστεύω αυτό που κάνετε», είπε στους αστυνομικούς, όταν μετά την απολογία του τού ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ, για να ξεκινήσει η διαδικασία προφυλάκισής του.

Ο ηθοποιός πέρασε τη νύχτα μόνος του σε ξεχωριστό κελί στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ. Αρχικά ζήτησε να μείνει στο γραφείο με τους αστυνομικούς, αίτημα που δεν έγινε δεκτό, με τους αστυνομικούς να του εξηγούν ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...