O Kυριάκος Μητσοτάκης με τη μικρότερη κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο | Instagram
Επικαιρότητα

Με τη Δάφνη και τον Κωνσταντίνο ο Μητσοτάκης στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη

Η φωτογραφία με τα παιδιά του εν πτήσει. Αυλαία με συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και περιοδεία σε Πιερία, Ημαθία και Πέλλα
Protagon Team

Με την παρουσία του το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και τη σύντομη περιοδεία του σε πόλεις της Πιερίας, της Ημαθίας και της Πέλλας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει την πολύμηνη προεκλογική του εκστρατεία για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής.

Ολοκληρώνοντας τις περιοδείες του ανά τη χώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία με τα παιδιά του, τον Κωνσταντίνο και τη μικρότερη του κόρη Δάφνη, μέσα από το αεροπλάνο, λίγο πριν την αναχώρησή τους για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

«Φεύγοντας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για την τελευταία μας περιοδεία στη Μακεδονία!» ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη γεμάτη χαμόγελα φωτογραφία.

Αμέσως μετά την άφιξή του ο πρόεδρος της ΝΔ έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα,  στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα».

Θα ακολουθήσει σύντομη περιοδεία σε πόλεις της Πιερίας, της Ημαθίας και της Πέλλας και το βράδυ ο κ. Μητσοτάκης θα επιστρέψει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για μία ακόμη βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους, με επίκεντρο το εκλογικό περίπερο της ΝΔ, προκειμένου να τα πει από κοντά με πολίτες, στελέχη και υποψήφιους βουλευτές.