206
Ο Θάνος Πλεύρης κατά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ | Δελτίο Τύπου/ND

Θάνος Πλεύρης στην Α’ Αθήνας και Τετράδη στη Ζάκυνθο για τη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2019, 18:51
Ο Θάνος Πλεύρης κατά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ
|Δελτίο Τύπου/ND

Θάνος Πλεύρης στην Α’ Αθήνας και Τετράδη στη Ζάκυνθο για τη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2019, 18:51

Δύο ακόμη υποψηφίους βουλευτές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, καθώς ο εκλογικός μηχανισμός του κόμματος βρίσκεται σε ετοιμότητα, μολονότι από την κυβέρνηση διαμηνύουν ότι κάλπες για τις εθνικές εκλογές θα στηθούν το φθινόπωρο.

Οπως ανακοινώθηκε από την Πειραιώς, στην Α’ Αθήνας θα επαναδιεκδικήσει την εκλογή του ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος Θάνος Πλεύρης, ενώ για πρώτη φορά θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών η επιχειρηματίας Χριστίνα Τετράδη, η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής στη μονοεδρική εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου.

Η υποψηφιότητα του κ. Πλεύρη επισημοποιήθηκε με μια συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς. O κ. Πλεύρης είναι απόφοιτος Νομικής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης, και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο το Ιατρικό Δίκαιο. Είναι πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, πρώην ευρωβουλευτής και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσορίζει την Χριστίνα Τετράδη στους συνδυασμούς της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές

Οσο για την κυρία Τετράδη, πρόκειται για επιχειρηματία-ξενοδόχο που δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο, απ’ όπου και κατάγεται. Είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group και αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι παντρεμένη με τον Τάσο Λιάσκο, πρώην υφυπουργό Τουρισμού (την περίοδο 2004-2006 επί Κώστα Καραμανλή) και βουλευτή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...