274
Η χειραψία Μητσοτάκη - Τσίπρα πριν από την έναρξη της συνάντησης | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με συμβουλές για το… τζετ λαγκ το τετ α τετ Μητσοτάκη – Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2020, 12:26
Η χειραψία Μητσοτάκη - Τσίπρα πριν από την έναρξη της συνάντησης
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με συμβουλές για το… τζετ λαγκ το τετ α τετ Μητσοτάκη – Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2020, 12:26

Σε χαλαρό κλίμα και μακριά από τις λεκτικές υπερβολές (σ.σ. επίσκεψη-«φιάσκο») με τις οποίες σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον, άρχισε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, στον γραφείο του πρώτου στη Βουλή.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα έδωσε και συμβουλές στον Πρωθυπουργό για το… τζετ λαγκ.

«Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο τετ α τετ με τον οποίο άνοιξε ο κύκλος επαφών του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) συνομιλεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα (Δ) /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο διάλογος που είχαν στην αρχή της συνάντησης είχε ως εξής:

Τσίπρας: «Πότε επέστρεψες;»

Μητσοτάκης: Χθες το βράδυ

Τσίπρας: Πρόλαβες να ξεκουραστείς;

Μητσοτάκης: Συνηθισμένα τα βουνά…

 

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συνάντηση που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο Αλέξη Τσίπρας δήλωσε προβληματισμένος από τις εξελίξεις, ενώ εκτίμησε ότι ο Πρωθυπουργός ζυγίζει τις καταστάσεις σε ό,τι αφορά το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Είμαι προβληματισμένος από τις εξελίξεις, όχι από το κλίμα, το κλίμα ήταν καλό», είπε εξερχόμενος του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή, ενώ ερωτηθείς για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αρκέστηκε να πει ότι ο κ. Μητσοτάκης «ζυγίζει καταστάσεις».

Σε άλλη ερώτηση αναφορικά με τις πιθανότητες επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα εξαρτηθεί από τις εσωκομματικές αντιδράσεις στο κυβερνών κόμμα.

Στη μία μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η ενημέρωση της Φώφης Γεννηματά από τον Πρωθυπουργό (περισσότερα για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Γεννηματά εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...