186
|

Με Σεμίνα Διγενή και Γιώργο Πομάσκι το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2019, 14:14

Με Σεμίνα Διγενή και Γιώργο Πομάσκι το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2019, 14:14

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε να πρωτοτυπήσει. Αντί να ανακοινώνει σταδιακά, σε… δόσεις για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους, τα ονόματα των υποψηφίων του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, θα παρουσιάσει ολόκληρη την ευρωλίστα του κόμματος σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Νοβοτέλ» την προσεχή Δευτέρα.

Και μέσα στους 42 υποψηφίους, πέρα από κομματικά στελέχη, το ΚΚΕ θα έχει και ονόματα-εκπλήξεις. Ανάμεσά τους η τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή και ο ομοσπονδιακός προπονητής του στίβου Γιώργου Πομάσκι.

Οπως ανέφερε ο «Βηματοδότης»,  ανάμεσά τους υποψηφιότητες που θα συζητηθούν και πέρα από αυτές της κυρίας Διγενή και του κ. Πομάσκι, θα είναι αυτές του Γιάννη Βάγγουαγρότη από τη Βοιωτία, γνωστού από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, καθώς και του νεαρού Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνου, στελέχους του ΚΚΕ στις Διεθνείς Σχέσεις, ο οποίος είναι ο γιος της Αριάδνης Αλαβάνουπαλιού στελέχους της ΚΝΕ. Η κυρία Αλαβάνου είναι αδελφή του Αλέκου Αλαβάνου (πρώην Συνασπισμός και νυν Σχέδιο Β’), η οποία έμεινε πιστή στο ΚΚΕ.

Οσο για τον Πομάσκι, θεωρείται ο άνθρωπος πίσω από τα ολυμπιακά μετάλλια –έχει προπονήσει μεταξύ άλλων την Ολγα Βασδέκη, τη Βούλα Τσιαμήτα και τη Βούλα Παπαχρήστου. Παράλληλα είχε διατελέσει γυμναστής στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό στη δεκαετία του 2000, όταν προπονητής ήταν ο Τάκης Λεμονής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...