271
Η Νάνσι Πελόζι κατά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο | YouTube

«Με παγίδευσαν» λέει η Πελόζι που πήγε χωρίς μάσκα σε (υποτίθεται) κλειστό κομμωτήριο

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2020, 13:42
Η Νάνσι Πελόζι κατά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο
|YouTube

«Με παγίδευσαν» λέει η Πελόζι που πήγε χωρίς μάσκα σε (υποτίθεται) κλειστό κομμωτήριο

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2020, 13:42

Θύμα παγίδας που της έστησαν χαρακτήρισε τον εαυτό της η πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, η οποία επισκέφτηκε κομμωτήριο κατά παράβαση των κανονισμών που ισχύουν στην Καλιφόρνια.

Βίντεο που εξασφάλισε το κανάλι Fox, το οποίο βάζει συστηματικά στο στόχαστρο τους Δημοκρατικούς όπου ανήκει και η Πελόζι, την εμφανίζει να επισκέπτεται κομμωτήριο στο Σαν Φρανσίσκο στις 31 Αυγούστου.

Αυτό παρά το ότι ήταν σε ισχύ στην Καλιφόρνια απαγόρευση για την παροχή υπηρεσιών σε κλειστούς χώρους. Λεπτομέρεια: από την 1η Σεπτεμβρίου τα κομμωτήρια μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Η κάμερα ασφαλείας την κατέγραψε χωρίς μάσκα στο πρόσωπο. Την είχε απλώς περασμένη στον λαιμό της, γιατί μόλις είχε λουστεί, εξήγησε η ίδια.

«Παίρνω την ευθύνη γιατί εμπιστεύτηκα όσα μου είπαν σε ένα κομμωτήριο της γειτονιάς, στο οποίο πηγαίνω χρόνια. Αποδείχτηκε ότι παγιδεύτηκα», είπε σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό. «Πρέπει να μου ζητήσουν συγγνώμη», πρόσθεσε για τους υπευθύνους του καταστήματος και εξήγησε ότι από το κομμωτήριο τής είχαν πει ότι μπορούσαν να εξυπηρετήσουν έναν πελάτη κάθε φορά.

Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είπε ότι μία από τις εργαζόμενες άνοιξε το κατάστημα ειδικά για την Πελόζι. «Δεν μπορεί να μπαίνει την ώρα που κανένας άλλος δεν μπορούσε», είπε η ίδια στο Fox για την πρόεδρο της Βουλής.

Η Πελόζι, που δημόσια και στο πλαίσιο των καθηκόντων της εμφανίζεται συνεχώς με μάσκα, είχε επικρίνει πολλές φορές τον πρόεδρο Τραμπ και άλλους Ρεπουμπλικανούς για την άρνησή τους να τη φορέσουν.

Το θέμα δεν διέφυγε της προσοχής του προέδρου, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι «η Πελόζι είχε ένα σαλόνι ομορφιάς ανοιχτό, όταν όλα τα άλλα είναι κλειστά, και δεν φορούσε μάσκα, παρότι συνεχώς κάνει κήρυγμα σε όλους τους άλλους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...