240
O Nάσος Ηλιόπουλος κατά την τελετή ορκωμοσίας των υπουργών του τελευταίου ανασχηματισμού | SOOC

Mε Νάσο Ηλιόπουλο -λύση ανάγκης- ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2018, 14:34
O Nάσος Ηλιόπουλος κατά την τελετή ορκωμοσίας των υπουργών του τελευταίου ανασχηματισμού
|SOOC

Mε Νάσο Ηλιόπουλο -λύση ανάγκης- ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2018, 14:34

Ελλείψει άλλων επιλογών, στον ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να κατέληξαν στη λύση του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου για τον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος που θα διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος  αποτελεί λύση ανάγκης (ή και απελπισίας, όπως κάποιοι έσπευσαν να παρατηρήσουν) δεδομένης της δυσκολίας που αντιμετώπισαν οι επιτελείς της Κουμουνδούρου στην ανεύρεση του κατάλληλου (και πρόθυμου να αναλάβει το βάρος της ευθύνης) υποψηφίου για τον δήμο της πρωτεύουσας.

Την απόφαση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, πλέκοντας το εγκώμιο του υφυπουργού.

«Ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του Σώματος Επιθέωρησης Εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 .

Κατά τα άλλα, ο κ. Σκουρλέτης απέρριψε τα περί δυστοκίας στην επιλογή της υποψηφιότητας για τον δήμο Αθηναίων λέγοντας ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη».

«Το θέμα είναι», τόνισε,  «να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας».

Κληθείς εξάλλου, να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε με έναν αφορισμό: «αν αξιολογήσω την υποψηφιότητά του από τις πρώτες του τοποθετήσεις είναι μια υποψηφιότητα εχθρική ως προς την αυτοδιοίκηση καθώς το πρώτο που δήλωσε είναι ότι θα ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες καθαριότητας».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...