519
Από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ προτού γίνει γνωστό ότι κόλλησε Covid-19, στην Κόρινθο | In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ματαίωσε την επίσκεψη στο Aγιο Oρος

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2023, 19:00
Από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ προτού γίνει γνωστό ότι κόλλησε Covid-19, στην Κόρινθο
|In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ματαίωσε την επίσκεψη στο Aγιο Oρος

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2023, 19:00

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω βίντεο που ανέβασε στο Instagram και το Tik Tok.

Ως εκ τούτου ακύρωσε την περιοδεία του στη Χαλκιδική αλλά και το διήμερο στο Αγιο Ορος όπου θα μετέβαινε με τον γιο του Κωνσταντίνο.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δεν θα μπορέσω να πάω στο Αγιο Ορος, όπως σχεδίαζα», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου», πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απηύθυνε ομιλία σε κατοίκους της περιοχής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, επρόκειτο να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Αγιον Ορος, όπου, μεταξύ άλλων, θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Νωρίτερα την Παρασκευή ο πρώην πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί το Λουτράκι και την Κόρινθο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...