197
|

Με φωτογραφία – κονσέρβα οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον Κωνσταντινέα [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 14:39

Με φωτογραφία – κονσέρβα οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον Κωνσταντινέα [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 14:39

Με κολάρο στον λαιμό του και με φωνή που έβγαινε με δυσκολία, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας έστειλε τη Δευτέρα, κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο Καλαμάτας, το δικό του μήνυμα για την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε από ομάδα νεαρών ακραίων έξω από στέκι των οργανωμένων οπαδών της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας (δείτε κάτω το βίντεο).

Εκτός από τις δηλώσεις αποδοκιμασίας της επίθεσης από το Μέγαρο Μαξίμου και τα πολιτικά κόμματα, πολλοί βουλευτές, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και απλοί πολίτες θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον τραυματία βουλευτή.

Στα social media πολλά από τα μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης συνοδεύονταν από τη φωτογραφία του Πέτρου Κωνσταντινέα που αν και κλινήρης, έκανε το σήμα της νίκης από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Ξυλοδαρμός Κωνσταντινέα: Η φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου», έγραφαν τα άρθρα της Τρίτης σε πολιτικά και αθλητικά σάιτ.

Με τη μόνη διαφορά ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν ήταν από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά από τον Ιανουάριο του 2017 όταν ο βουλευτής είχε νοσηλευθεί στο ΓΝΑ 251 μετά από εγχείριση μηνίσκου στην οποία είχε υποβληθεί.

Οι ευχές πάντως μένουν παρά τη φωτογραφία αρχείου…