1047
Η Μέγκαν Μαρκλ διαβάζει το αγαπημένο παραμύθι του μικρού Αρτσι για τα πρώτα του γενέθλια | YouTube

Με ένα γλυκό βίντεο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 16:24
Η Μέγκαν Μαρκλ διαβάζει το αγαπημένο παραμύθι του μικρού Αρτσι για τα πρώτα του γενέθλια
|YouTube

Με ένα γλυκό βίντεο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 16:24

Ενα πολύ γλυκό βίντεο για τα πρώτα γενέθλια του Αρτσι Μαουντμπάτεν-Γουίντσορ, δημοσίευσαν στο Instagram οι γονείς του, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Χάρι ακούγεται να γελά πίσω από την κάμερα την ώρα που η Μέγκαν διαβάζει στον γιο τους το αγαπημένο του παραμύθι για ένα παπάκι και ένα κουνελάκι.

Στο τέλος του βίντεο, αναγράφεται ο τρόπος με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την φιλανθρωπική οργάνωση για τα παιδιά «Save the children», η οποία προσφέρει στήριξη σε παιδιά που επηρεάζονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Αρτσι είναι ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι γονείς του είναι γνωστοί ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, αλλά ο ίδιος δεν έχει κάποιον τίτλο.

Σκηνή από το βίντεο με τη Μέγκαν και τον Αρτσι

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε ότι οι γονείς του Αρτσι επέλεξαν να ανεβάσουν το βίντεο στη σελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης για να υπενθυμίσουν την εκστρατεία της για τη στήριξη των παιδιών που έχουν νοσήσει από την COVID-19.

«Γιορτάζοντας αυτή την οικογενειακή στιγμή ο δούκας και η δούκισσα ήθελαν να συνεχίσουν να ενημερώνουν για την απόλυτη ανάγκη δωρεάς τροφίμων και εκπαιδευτικών βοηθημάτων σε εκατομμύρια παιδιά», είπε ο εκπρόσωπος.

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει στο Λος Αντζελες, από ένα νησάκι στον κόλπο του Βανκούβερ στον Καναδά, όπου έμεινε το πρώτο διάστημα μετά τον «χωρισμό» τους από τη βασιλική οικογένεια.

Στο Λος Αντζελες μεγάλωσε η Μέγκαν Μαρκλ και γνωρίζει καλά τα κατατόπια, ενώ εκεί μένει και η μητέρα της.

Δείτε το βίντεο:

Μέλη της βασιλικής οικογένειας ανέβασαν μηνύματα και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια του Αρτσι.

«Ευχόμαστε στον Αρτσι χαρούμενα πρώτα γενέθλια σήμερα!», έγραψε σε μήνυμα στο Twitter το Παλάτι του Κένσινγκτον, ο λογαριασμός του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αδελφού του Χάρι και της Κέιτ Μίντλετον.

Μήνυμα επίσης ανέβασαν στο Instagram ο πατέρας του Χάρι, Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, όπου όμως, δεν αναγράφεται περιέργως ότι στη φωτογραφία από τη βάφτιση του Αρτσι, εικονίζεται και ο Χάρι.

Η Βασίλισα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, Φίλιπος, ανέβασαν επίσης περσινή φωτογραφία της οικογένειας με ευχές για τα γενέθλια του δισέγγονού τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...