234
Φωτογραφία από την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη | INTIMEnews

Με δεκατρία 150άρια τη γλίτωσαν οι «επαναστάτες» της Θεσσαλονίκης κατά του lockdown

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2020, 10:52
Φωτογραφία από την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη
|INTIMEnews

Με δεκατρία 150άρια τη γλίτωσαν οι «επαναστάτες» της Θεσσαλονίκης κατά του lockdown

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2020, 10:52

Στη Θεσσαλονίκη της επιθετικής αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού –και της δραματικής κατάστασης στα νοσοκομεία της– υπήρξαν κάποιοι που δεν αντιλήφθηκαν τον λόγο για τον οποίο, παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις, οδηγήθηκαν τελικά σε ολικό lockdown. Kαι θεώρησαν εύλογο και επόμενο να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή του με συγκέντρωση –πού αλλού;– στον Λευκό Πύργο το βράδυ της Δευτέρας.

Τα πνεύματα μάλιστα οξύνθηκαν όταν στο σημείο έφθασαν οι πρώτοι αστυνομικοί για να διαλύσουν τη συγκέντρωση, με διαπληκτισμούς και ύβρεις από ορισμένους εκ των συμμετεχόντων.

Το ραντεβού για τη συγκέντρωση δόθηκε μέσω Facebook και στον Λευκό Πύργο μαζεύτηκαν περισσότερα από 100 άτομα.

Τελικά, οι «επαναστάτες» της Θεσσαλονίκης τη γλίτωσαν μόνο με μερικά πρόστιμα των 150 ευρώ για παραβίαση των μέτρων ανάσχεσης της διασποράς του κορονοϊού και αποχώρησαν από το σημείο με κατεύθυνση προς το λιμάνι.

Από το ΑΧΕΠΑ δεν πέρασαν γιατί ως γνωστόν, ό,τι δεν βλέπεις, δεν υπάρχει…

Την απόγνωση των γιατρών για την εξέλιξη της επιδημίας μετέφερε ωστόσο η πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, Δάφνη Κατσίμπα, μιλώντας στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Ελλάδα» της ΕΡΤ3.

Οπως έκανε γνωστό, οι  43 επιπλέον ΜΕΘ που εξαγγέλθηκαν για τη Θεσσαλονίκη έχουν ήδη σχεδόν γεμίσει, ενώ  να δημιουργηθούν αυτές οι ΜΕΘ μεταφέρθηκαν ασθενείς σε ιδιωτικές κλινικές. Και όλα αυτά την ώρα που έχουν γεμίσει και τα απλά κρεβάτια με ασθενείς covid και για να νοσηλευθούν επιπλέον ασθενείς χρησιμοποιούνται κρεβάτια άλλων κλινικών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...