334
Η υπουργός Προστασίς του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη ενοχλήθηκε από την αυτοψία Μητσοτάκη στη Βαλαωρίτου | INTIMEnews

Η Γεροβασίλη ενοχλήθηκε από την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Βαλαωρίτου, έβγαλε και ανακοίνωση!

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 12:23
Η υπουργός Προστασίς του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη ενοχλήθηκε από την αυτοψία Μητσοτάκη στη Βαλαωρίτου
|INTIMEnews

Η Γεροβασίλη ενοχλήθηκε από την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Βαλαωρίτου, έβγαλε και ανακοίνωση!

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 12:23

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στα σπασμένα μαγαζιά της Βαλαωρίτου ενόχλησε σφόδρα την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, που του απάντησε σε έντονα αντιπολιτευτικούς τόνους, με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου της! Η υπουργός δηλ. χρησιμοποίησε τον μηχανισμό του υπουργείου για να κάνει αντιπολίτευση στον πρόεδρο της ΝΔ επειδή τόλμησε να πάει δει από κοντά τους καταστηματάρχες που έπεσαν για μία ακόμη φορά θύματα των γνωστών μπαχαλάκηδων.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αφού κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «μετεωρίζεται από την λασπολογία στην τρομολαγνεία και τον απύθμενο λαϊκισμό» (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) περνά και σε πολιτικό σχολιασμό της σύγκρουσης του κ. Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό στη Βουλή, ενώ δεν παραλείπει να κάνει φιγούρα και για τις πρόσφατες εκκαθαρίσεις καταλήψεων στα Εξάρχεια :

«Ο πρόεδρος της ΝΔ, τρομοκρατημένος από τις αντιδράσεις ακόμα και στελεχών του κόμματός του για το ύφος και το περιεχόμενο της ομιλίας του στη Βουλή, προσπαθεί απελπισμένα να αλλάξει την ατζέντα, καταφεύγοντας για άλλη μια φορά στο προσφιλές του θέμα περί βίας και ανομίας.

Κάνει ότι δεν βλέπει τις μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας που γίνονται σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και αλλού, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δήθεν υπάρχει ανοχή στην παραβατικότητα».

Χωρίς ούτε μια ματιά στον καθρέφτη της -για την αστεία και συνάμα τραγική εικόνα φύλαξης και ασφάλειας ακόμα και των πιο κεντρικών σημείων της πρωτεύουσας- η κυρία Γεροβασίλη φθάνει στον σημείο να υποστηρίζει πως είναι ο κ. Μητσοτάκης, αυτός που «για μία ακόμη φορά, δυσφημεί συνειδητά την εικόνα της χώρας και αρέσκεται να μοιράζει ανέξοδα υποσχέσεις για μαγικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, που -όπως διατείνεται η υπουργός Προστασίας του Πολιτη-  η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν κλείνει τα μάτια».

«Ας γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά και δεν παραπλανάται από τα ψεύδη και την υποκρισία…», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου επιχειρώντας και πάλι να αντιστρέψει την πραγματικότητα.

Οχι η κυρία Γεροβασίλη δεν φαίνεται έτοιμη να ακολουθήσει το παράδειγμα του κ. Μητσοτάκη και να βρεθεί και εκείνη στο πλευρό των μαγαζάτορων που όλο και κάτι θα έχουν να της πουν…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...