274
Oι διοργανωτές έβαλαν δύσκολα φέτος στις γαλλίδες καλλονές | Miss France

Μiss France: Aρωμα… Τσίπρα στα γαλλικά καλλιστεία [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2017, 12:05
Oι διοργανωτές έβαλαν δύσκολα φέτος στις γαλλίδες καλλονές
|Miss France

Μiss France: Aρωμα… Τσίπρα στα γαλλικά καλλιστεία [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2017, 12:05

Για τον τίτλο της Miss France δεν αρκεί η λαμπερή εξωτερική εμφάνιση και η απαράμιλλη γαλλική ομορφιά. Όπως λέει και η Σιλβί Τελιέ, γενική διευθύντρια της εταιρείας που «τρέχει» τον ετήσιο διαγωνισμό, «χρειάζεται και μυαλό» και αν οι υποψήφιες δεν καταφέρουν να πιάσουν τη βάση στο καθιερωμένο τεστ γενικών γνώσεων, είναι μοιραίο ότι δεν πρόκειται να φθάσουν στην τελική του φάση.

EXCLUSIF CALIFORNIE : Voyage de preparation Miss France 2018
Οι κοπέλες την ώρα της σκληρής δοκιμασίας στην Καλιφόρνια/ Miss France/ Facebook

#MissFrance2018 : Le test de culture générale est passé, qui aura le prix de la culture générale ? ?

Geplaatst door Miss France op Zaterdag 25 november 2017

Γιατί η νέα Μις Γαλλία πρέπει εκτός από να είναι όμορφη, να ξέρει να μιλάει, να έχει τρόπους και να είναι άξιος εκπρόσωπος της χώρας της και της γαλλικής κουλτούρας!

Αυτή τη φορά όμως, οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού έβαλαν δύσκολα στις 30 κοπέλες από ολόκληρη τη Γαλλία και τις υπεράκτιες κτήσεις, καθώς ανάμεσα στις ερωτήσεις που περιελάμβανε το τεστ, ήταν και μία για τον Αλέξη Τσίπρα (φωτογραφία κάτω). «Επικεφαλής ποιας χώρας -που επλήγη σοβαρά από την οικονομική κρίση- εξελέγη ο Αλέξης Τσίπρας τον Σεπτέμβριο του 2015;», ήταν το ερώτημα, με τέσσερις επιλογές απαντήσεων από κάτω.

UntitledΟ πρόσφατα βραβευθείς στο Παρίσι Alexis και συχνός συνομιλητής του προέδρου Μακρόν το τελευταίο διάστημα, συμπεριλήφθηκε στις ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιες στις 23 Νοεμβρίου στην Καλιφόρνια. Πόσες ακριβώς γνώριζαν τη απάντηση δεν έγινε γνωστό, αλλά σίγουρα ήταν μία από δυσκολότερες ερωτήσεις για τις γαλλίδες καλλονές. Για την ιστορία, το καλύτερο σκορ  σημείωσε η (εικονιζόμενη στη φωτογραφία κάτω) Μις Κορσική με βαθμό 18/20! Αδιευκρίνιστο αν στις ελάχιστες λανθασμένες απαντήσεις της ήταν και ο Alexis.

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...