O Γιάννης Οικονόμου στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα | /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Επικαιρότητα

Με 32 λέξεις απάντησε ο Οικονόμου στη συνέντευξη Σαμαρά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών σχετικά με τα όσα είπε ο πρώην Πρωθυπουργός για τα ελληνοτουρκικά και τον πρόσφατο ανασχηματισμό
Protagon Team

Τριάντα δύο λέξεις. Τόσες χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια του μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα, για να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πώς σχολιάζει η κυβέρνηση τα όσα είπε στη συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο» ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, ως γνωστόν, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του τόσο για την πολιτική που ακολουθεί η Αθήνα απέναντι στην Τουρκία, όσο και για τις επιλογές που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Ισως να ήταν και πολλές. Ο κ. Οικονόμου είπε συγκεκριμένα:

«Δεν έχω κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις και τις απόψεις του πρώην Πρωθυπουργού. Ο κ. Σαμαράς είναι πρώην Πρωθυπουργός, δεν θα σχολιάσω ούτε τις απόψεις, ούτε τις σκέψεις του για κανένα ζήτημα».

Το μη σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου φαίνεται πως είναι και η προσέγγιση του Μεγάρου Μαξίμου απέναντι στον κ. Σαμαρά, ο οποίος με τις συνεντεύξεις του, ανά διαστήματα, επιχειρεί να διεκδικήσει έναν ρόλο στα πράγματα της ΝΔ και να επηρεάσει, κατά πώς νομίζει, την ιδεολογική κατεύθυνση της κυβέρνησης.