173
Η Αστυνομία αναζητεί έναν 26χρονο που φέρεται να μαχαίρωσε τον επιχειρηματία (Φωτογραφία Αρχείου) | Νίκος Χαλκιόπουλος / IntimeNews

Στη ΜΕΘ ο επιχειρηματίας που δέχτηκε πάνω από 15 μαχαιριές – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2022, 10:28
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/10/2022 18:56
Η Αστυνομία αναζητεί έναν 26χρονο που φέρεται να μαχαίρωσε τον επιχειρηματία (Φωτογραφία Αρχείου)
|Νίκος Χαλκιόπουλος / IntimeNews

Στη ΜΕΘ ο επιχειρηματίας που δέχτηκε πάνω από 15 μαχαιριές – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2022, 10:28
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/10/2022 18:56

Ο 58χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, έπειτα από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από έναν 26χρονο κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από καντίνα, στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές και φαίνεται να έχει ποινικό παρελθόν. Με τα στοιχεία που προκύπτουν όσο περνούν οι ώρες, θύμα και δράστης διασκέδαζαν νωρίτερα στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί και η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η επίθεση να ήταν προμελετημένη.

Αρχικά, οι πληροφορίες έλεγαν ότι τα αίτια της συμπλοκής ήταν η προτεραιότητα στην ουρά για την καντίνα και ότι ο δράστης μαχαίρωσε περισσότερες από 15 φορές τον επιχειρηματία και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μαζί με έναν 19χρονο φίλο του. Ο τελευταίος συνελήφθη άμεσα.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 26χρονος, που αναζητείται, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate εδώ και χρόνια στα βόρεια προάστια και είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους. Στο παρελθόν διατηρούσε πολλά χρόνια σχέση με το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...