209
Μια εικόνα χίλιες λέξεις, από το Γαλλικό Πρακτορείο | AFP

«Μάχη» για ένα κουτί τρόφιμα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι [video]

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2020, 15:33
Μια εικόνα χίλιες λέξεις, από το Γαλλικό Πρακτορείο
|AFP

«Μάχη» για ένα κουτί τρόφιμα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι [video]

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2020, 15:33

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μέσω των social media βίντεο του Γαλλικού Πρακτορείου από τις σκηνές πανικού που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κρανίδι.

Το βίντεο που μετρά ήδη χιλιάδες shares, δείχνει τη «μάχη» που δόθηκε από διαμένοντες στη δομή, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα κουτί τρόφιμα.

Στην αρχή φάνηκε να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για την ποσότητα που τους αναλογεί (φωτογραφία πάνω), μέσα σε λίγα λεπτά ωστόσο, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με δεκάδες μετανάστες, αφρικανικής καταγωγής, να ορμούν στις κούτες με τα τρόφιμα, αρπάζοντας ό,τι προλάβαιναν.

Το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης αναμένονται τα αποτελέσματα των 177 δειγμάτων από τις ιχνηλατήσεις στις οποίες αναφέρθηκε στις δηλώσεις του από το Κρανίδι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Εν τω μεταξύ σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο του Ρίου παραμένει ο 19χρονος Σομαλός που μεταφέρθηκε από τη δομή με συμπτώματα της Covid – 19 (υψηλό πυρετό).

Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση του 19χρονου, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος για τη μεταφορά στο Ρίο τυχόν κρουσμάτων που θα παρουσιαστούν στην ευρύτερη περιοχή του Κρανιδίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...