189
Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς | George Vitsaras / SOOC

Μαυρωτάς: Τιμητική η πρόταση του Πρωθυπουργού – γιατί παραιτήθηκα από αντιπρόεδρος του Ποταμιού

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2019, 11:30
Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς
|George Vitsaras / SOOC

Μαυρωτάς: Τιμητική η πρόταση του Πρωθυπουργού – γιατί παραιτήθηκα από αντιπρόεδρος του Ποταμιού

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2019, 11:30

Για τον διορισμό του ως γενικός γραμματέας Αθλητισμού έδωσε εξηγήσεις ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, αναφέροντας παράλληλα από παραιτήθηκε από την αντιπροεδρία του κόμματος.

Μιλώντας την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, τόνισε ότι η ανάληψη της θέσης ήταν προσωπική του απόφαση. «Με πήρε τηλέφωνό ο Πρωθυπουργός, μού είπε ότι θέλει να αναλάβω τη συγκεκριμένη θέση», δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι «είναι τιμητικό να σε παίρνει ο Πρωθυπουργός, η αγάπη μου για τον αθλητισμό είναι δεδομένη. Απάντησα καταφατικά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω από αυτή τη θέση».

Ο κ. Μαυρωτάς είπε ακόμη ότι υπέβαλε την παραίτησή του από αντιπρόεδρος του Ποταμιού. «Αυτό νομίζω ότι ήταν το πρέπον, γιατί ήταν προσωπική μου απόφαση», ανέφερε.

Για τις αντιδράσεις για την επιλογή του, σε σχέση με το γεγονός ότι ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε «στο συγκεκριμένο θέμα είχαμε μια διαφορετική άποψη. Από εδώ και πέρα πρέπει να δούμε πως θα μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από αυτή τη συμφωνία».

Σε ερώτημα αν ο πρώην επικεφαλής του Ποταμού Σταύρος Θεοδωράκης του ευχήθηκε καλή επιτυχία, ο νέος γενικός γραμματέας είπε ότι «ο Σταύρος ήταν επιφυλακτικός να αναλάβω μια τέτοια θέση, του είπα ότι έχει συναισθηματικά κίνητρα και το δέχτηκε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...