166
|

Ματαιώθηκε η συναυλία της Τζέιν Μπίρκιν στο Ηρώδειο – τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2019, 17:53

Ματαιώθηκε η συναυλία της Τζέιν Μπίρκιν στο Ηρώδειο – τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2019, 17:53

Με τη δικαιολογία του «ανυπέρβλητου τεχνικού προβλήματος» ανακοινώθηκε τη Δευτέρα η ματαίωση της συναυλίας της Τζέιν Μπίρκιν στο Ηρώδειο, το ερχόμενο Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου.

«Λόγω ανυπέρβλητου τεχνικού προβλήματος που αφορά την πραγματοποίηση της συναυλίας της Τζέιν Μπίρκιν “Gainsbourg Symphonique”, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο και παρά τις άκαρπες προσπάθειές της καλλιτεχνικής εταιρείας Λυκόφως να βρεθεί κάποια λύση, ματαιώνεται η συναυλία», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση  των διοργανωτών όπου ενημερώνονται και οι κάτοχοι των εισιτηρίων για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Όπως διευκρινίζεται:

1) Για αγορές εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί από εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου), βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα) και καταστήματα ΟΠΑΠ θα πρέπει να μεταβούν στο σημείο από όπου προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια. Για αγορές με κάρτα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν την αγορά.

2) Για αγορές εισιτηρίων από www.ticketmaster.gr και το τηλεφωνικό Κέντρο Ελληνικού Φεστιβάλ: 210 8938112, η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στην κάρτα από την οποία έγινε η εκάστοτε αγορά εντός μερικών εβδομάδων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...