291
Μαρκόπουλος - Παγώνη ενώπιος ενωπίω στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ την Παρασκευή | YouTube/ΣΚΑΪ

Μαρκόπουλος vs Παγώνη: «Το παίζεις σταρ» – «Δεν με αφορά η γνώμη σου»

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2021, 13:26
Μαρκόπουλος - Παγώνη ενώπιος ενωπίω στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ την Παρασκευή
|YouTube/ΣΚΑΪ

Μαρκόπουλος vs Παγώνη: «Το παίζεις σταρ» – «Δεν με αφορά η γνώμη σου»

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2021, 13:26

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος είχε προσάψει στην πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη ότι συμπεριφέρεται εσχάτως ως άλλη celebrity, και την Παρασκευή οι δυο τους ήρθαν ενώπιος ενωπίω στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αφορμή για τον χαρακτηρισμό celebrity προς την κυρία Παγώνη από τον κυβερνητικό βουλευτή είχαν αποτελέσει τόσο οι κοινές της φωτογραφίες με τον γνωστό καλλιτέχνη Τάκη Ζαχαράτο και η συζήτηση που είχαν για το πόσο επιτυχής ήταν η προσπάθειά του να τη μιμηθεί, όσο και μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της όπου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλούσε για τη ζωή της πριν και μετά την πανδημία.

Αφού υπενθύμισε ότι η κυρία Παγώνη, σε παλιότερες τοποθετήσεις της,  ήταν κατά του ανοίγματος και της λειτουργίας των σχολείων, ενώ τώρα είναι υπέρ, ο κ. Μαρκόπουλος είπε ότι επιστημονικά την ακούει πάντα, όμως 0πως επεσήμανε, «νομίζω ότι χάνεται η αξία του επιστημονικού της λογού μέσω μιας lifestyle προσέγγισης των θεμάτων, η οποία δεν αφορά τον κόσμο που περνά δύσκολα».

«Οταν βγαίνουμε και κάνουμε την πανδημία lifestyle με το τρόπο ζωής μας για το κατά πόσο βγαίνουμε, τι φοράμε και πως μακιγιαριζόμαστε δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα για ένα θέμα που κοστίζει ζωές», επέμεινε ο κ. Μαρκόπουλος, με την κυρία Παγώνη να του απαντά ενοχλημένη ότι δεν την απασχολεί η άποψή του, αλλά αυτή των ασθενών της.

Στο ίδιο πλαίσιο, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ απέδωσε τα επικριτικά σχόλια του κ. Μαρκόπουλο στο γεγονός ότι αυτό το διάστημα οι γιατροί είναι πιο συχνά στην τηλεόραση από ό,τι οι βουλευτές.

Ισως «να ήθελε να είναι περισσότεροι βουλευτές. Ας μην ανησυχεί. Μόλις τελειώσει η πανδημία θα τους έχετε καθημερινά […] Δεν θα ασχοληθούμε με αυτά που λέει ο κ. Μαρκοπουλος έχουμε μια νόσο», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη κλείνοντας τον ηλεκτρισμένο διάλογο που είχε με τον κυβερνητικό βουλευτή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...