193
Βαγγέλης Μαρινάκης και Στέλιος Κυμπουρόπουλος σε φωτογραφία με τον «οικοδεσπότη» της εκδήλωσης Γιάννη Κουλιζάκο και την συντονίστρια Ανδριάνα Ζαρακέλη | Τwitter

Μαρινάκης – Κυμπουρόπουλος μαζί στον Πειραιά: «Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης»

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 13:54
Βαγγέλης Μαρινάκης και Στέλιος Κυμπουρόπουλος σε φωτογραφία με τον «οικοδεσπότη» της εκδήλωσης Γιάννη Κουλιζάκο και την συντονίστρια Ανδριάνα Ζαρακέλη
|Τwitter

Μαρινάκης – Κυμπουρόπουλος μαζί στον Πειραιά: «Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης»

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 13:54

Βαγγέλης Μαρινάκης και Στέλιος Κυμπουρόπουλος βρέθηκαν δίπλα – δίπλα σε εκδήλωση του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιάννη Κουλιζάκου, στον Πειραιά, με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού «Πειραιάς Νκητής» να κάνει στον σύντομο χαιρετισμό του, ειδική αναφορά στην πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο ίδιος ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επανέλαβε πως  δεν τον πείραξαν όσα είχε πει ο Παύλος Πολάκης και άλλα στελέχη της κυβέρνησης εναντίον του, εξέφρασε ωστόσο την ενόχλησή του για τον χαρακτηρισμό «γλάστρα» που είχε χρησιμοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στο πρόσωπό του, από το βήμα της Βουλής.

«Στέλιο, είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που κάνεις, άνθρωποι σαν εσένα αξίζει να εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη… θα είμαστε δίπλα σου», του είπε ο κ. Μαρινάκης, χωρίς να αφήσει  ασχολίαστες τις αήθεις επιθέσεις των οποίων έγινε αποδέκτης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ:

«Να μην σε απασχολεί ο χαρακτηρισμός του Πρωθυπουργού, γιατί Πολάκης = Τσίπρας και Τσίπρας = Πολάκης, να κλείνεις τα αυτιά σε όσα είπε εναντίον σου ο Πρωθυπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Μώραλη, απεθυνόμενος στον κ. Κυμπουρόπουλο, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων των παρευρισκομένων στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...