234
Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (στο μέσο) με τη μητέρα της και τον αδελφικό του φίλο, Διονύση Τσακνή, συντετριμμένοι στην κηδεία του |

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Ο Λαυρέντης είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται, πόναγε για την παιδεία και τους νέους

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2019, 15:46
Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (στο μέσο) με τη μητέρα της και τον αδελφικό του φίλο, Διονύση Τσακνή, συντετριμμένοι στην κηδεία του
|

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Ο Λαυρέντης είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται, πόναγε για την παιδεία και τους νέους

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2019, 15:46

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα , Μαρία – Κλάρα, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν το παρών στην κηδεία του πατέρα της και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον αδόκητο χαμό του.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγάπη», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook, προσθέτοντας λίγα ακόμη λόγια αποχαιρετισμού για τον αγαπημένο της Λάρι:

«Πίσω απ τα τραγουδια, ενα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα ποναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Ποναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικος, μεταδοτικός, απλος, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλα μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε… Ενα τελευταίο δώρο για σας…».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών…

Geplaatst door Maria Klara Mxt op Donderdag 12 september 2019

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη και τη γυναίκα του – τις γυναίκες της ζωής του, όπως έλεγε ο ίδιος.

«Κάνω την τρέλα μου και χαίρομαι την κάθε μέρα που είμαι στα πράγματα. Όσο τραγουδάω ακόμα τα ‘Μάτια δίχως λογική’, που το έγραψα για την κόρη μου, τη Μαρία-Κλάρα, είμαι ευτυχισμένος», είχε εκμυστηρευθεί σε μία από τις συνέντευξεις του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...