297
Ο Μάνου Τσάο δεν θα είναι στην Κουκουτά, την Παρασκευή (φωτογραφία αρχείου) | EPA

Μάνου Τσάο: Δεν θα συμμετάσχω στη συναυλία του Μπράνσον για τη Βενεζουέλα

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2019, 12:47
Ο Μάνου Τσάο δεν θα είναι στην Κουκουτά, την Παρασκευή (φωτογραφία αρχείου)
|EPA

Μάνου Τσάο: Δεν θα συμμετάσχω στη συναυλία του Μπράνσον για τη Βενεζουέλα

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2019, 12:47

Διαψεύδει ο Μάνου Τσάο ότι θα τραγουδήσει στη συναυλία για τη Βενεζουέλα, που διοργανώνει ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, την Παρασκευή, στην Κουκουτά, πόλη της Κολομβίας, στα σύνορα με τη γειτονική χώρα.

Ο βρετανός δισεκατομμυριούχος είχε ανακοινώσει ότι ο γαλλοϊσπανός ακτιβιστής καλλιτέχνης θα είναι το μεγάλο όνομα της συναυλίας, που έχει στόχο να συγκεντρώσει ανθρωπιστική βοήθεια για τον λαό της Βενεζουέλας.

Ομως, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Μάνου Τσάο το διέψευσε:

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο Μάνου Τσάο θα είναι ένα από τα ονόματα της συναυλίας «Κάτω τα χέρια από τη Βενεζουέλα». Επίσης, (πληροφορηθήκαμε) ότι είμαστε μέρος της συναυλίας που οργανώνει ο Μπράνσον στα σύνορα με την Κολομβία για να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια. Και οι δύο πληροφορίες είναι εσφαλμένες».

Μάλιστα, στέλεχος της κυβέρνησης της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ότι ο Μαδούρο θα διοργανώσει δική του συναυλία στην άλλη πλευρά των συνόρων, ενδεχομένως την ίδια ώρα με το Venezuela Aid Live, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Από τη μεριά του, ο Μπράνσον, ανήρτησε φωτογραφία από τις ετοιμασίες της συναυλίας.

Η συναυλία του Μπράνσον πραγματοποιείται στην κολομβιανή μεθοριακή πόλη Κουκουτά, με πληθυσμό περίπου 700.000 κατοίκους, η οποία δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, που εγκαταλείπουν τη Βενεζουέλα. Στην πόλη, αποστέλλεται διεθνής ανθρωπιστική βοήθεια αλλά εγκλωβίζεται στα σύνορα, καθώς ο Μαδούρο δεν την δέχεται.

Ο Μπράνσον είπε ότι μίλησε με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας και αυτοανακηρυχθέντα μεταβατικό πρόεδρο, Χουάν Γκουαϊντό, και ελπίζει ότι οι ένοπλες δυνάμεις, μέχρι σήμερα πιστές στον Μαδούρο, θα επιτρέψουν να φτάσει η βοήθεια στη Βενεζουέλα, που πλήττεται από έλλειψη τροφίμων και φαρμάκων.

«Θέλουμε να είναι ένα χαρούμενο γεγονός», δήλωσε ο Μπράνσον για τη συναυλία. «Και ελπίζουμε η λογική να κυριαρχήσει και ο στρατός να επιτρέψει να ανοίξει η γέφυρα ώστε να μπορούν να μεταφερθούν οι αναγκαίες προμήθειες».

Καλλιτέχνες που έχει ανακοινωθεί ότι θα συμμετάσχουν είναι, η μεξικανική μπάντα Μάνα, ο ισπανός τραγουδιστής Αλεχάντρο Σαντζ και ο καλλιτέχνης από τη Δομινικανή Δημοκρατία Χουάν Λουίς Γκουέρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...