225
Ο Μάνος Δασκαλάκης στις δηλώσεις του εξερχόμενος του γραφείου της ανακρίτριας | YouTube

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω για τη Ρούλα, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα»

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2022, 13:31
Ο Μάνος Δασκαλάκης στις δηλώσεις του εξερχόμενος του γραφείου της ανακρίτριας
|YouTube

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω για τη Ρούλα, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα»

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2022, 13:31

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», δήλωσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η (εν διαστάσει) σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης προσήλθε στο γραφείο της ανακρίτριας – όπου και παρέμεινε για περίπου μία ώρα- προκειμένου να λάβει πλήρη γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για τη δολοφονία της κόρης του.

«H Ρούλα δεν είχε δώσει κανένα δείγμα [ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά]. Δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα, Ηταν υπόδειγμα μητέρας. Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά τα στοιχεία εις βάρος της αδιάσειστα», δήλωσε μεταξύ άλλων εξερχόμενος του γραφείου της ανακρίτριας, ο πατέρας της Τζωρτζίνας,

«Δεν έχω να δηλώσω τίποτα για κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο […] Δεν μας ενδιαφέρει το διαζύγιο, μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά». ισχυρίστηκε.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας ανέφερε: «Ο εντολέας μου είναι πλέον πεπεισμένος είναι εγκληματική ενέργεια. Πίσω από αυτή είναι η κατηγορουμένη. Είναι στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε από τη κατηγορουμένη σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως λάβαμε σήμερα γνώση, είχαν προηγηθεί άλλες πέντε τουλάχιστον απόπειρες. Με αυτά τα δεδομένα παρουσιαστήκαμε αυτοβούλως στην κα. Ανακρίτρια και δηλώσαμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα υποστηρίξει αυτή τη κατηγορία ώστε να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...