499
|

Μαξίμου για «Αυγή»: Απροκάλυπτη χυδαιότητα από το κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2021, 20:20

Μαξίμου για «Αυγή»: Απροκάλυπτη χυδαιότητα από το κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2021, 20:20

Η ανακοίνωση (εδώ) του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ για να συνοδεύσει την κόρη του ενόψει της έναρξης των σπουδών της στο Υale University, προκάλεσε τη χλεύη στελεχών και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Ειρωνικές αναφορές υπήρξαν ακόμη και στις δηλώσεις (εδώ) του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και του τομεάρχη Παδείας, Νίκου Φίλη, για την εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στις φετινές Πανελλήνιες. Ο αντιπολιτευτικός οίστρος της Κουμουνδούρου, όμως, με αφορμή το ιδιωτικό ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη κορυφώθηκε με δημοσίευμα της «Αυγής» όπου «καταγράφονται» οι «13 μικρές ανάπαυλες» – όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- του Πρωθυπουργού σε διάστημα 3,5 μηνών.

Το ύφος του δημοσιεύματος που συνοδευόταν από μία φωτογραφία του κ. Μητσοτάκη με το μαγιό του, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Μαξίμου που χωρίς περιστροφές κατηγόρησε την εφημερίδα-κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και τους εμπνευστές του εν λόγω δημοσιεύματος, για απροκάλυπτη χυδαιότητα.

Στην ανακοίνωση που εξεδόθη το απόγευμα της Παρασκευής, γίνεται λόγος για «δολοφονία χαρακτήρα» του Πρωθυπουργού που είναι σαφές πλέον ότι αποτελεί κεντρική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επισημαίνεται ότι οι επιθέσεις αυτές περιλαμβάνουν και τη σύζυγο, ακόμη και τα παιδιά του.

«Ο πολιτικός βούρκος, μπορεί να είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται όμως να συμπαρασύρει σε αυτόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη», διαμηνύεται, με τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού να αποδίδουν τις τελευταίες επιθέσεις στην αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και τους επικεφαλής του να αντιπαρατεθούν πολιτικά μαζί του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου

«Ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, επέλεξε να ενημερώνει δημοσίως τους πολίτες για το πρόγραμμά του. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, βέβαια, ότι εδώ και δύο χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κυβερνητικών καθηκόντων. Καθημερινά, και σε όλα τα μέτωπα, μέσα και έξω από τη χώρα.

Αποτελεί λοιπόν απροκάλυπτη χυδαιότητα όταν το κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για «13 ανάπαυλες του Πρωθυπουργού», όταν είναι γνωστό ότι, με εξαίρεση ελάχιστες μέρες, έχει περάσει το καλοκαίρι στο γραφείο του με καθημερινή δραστηριότητα όπως θα μπορούσαν να διαπιστώσουν οι συντάκτες του κομματικού δημοσιογραφικού «περιστρόφου» αν επισκέπτονταν την επίσημη ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού (https://primeminister.gr).

Διαπράττει μάλιστα την αθλιότητα η «Αυγή» να χαρακτηρίζει «ανάπαυλες» τις περιοδείες του Πρωθυπουργού σε διάφορες περιοχές της χώρας όπως η Μεσσηνία, τα Γιάννενα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα εγκαίνια νοσοκομείου στη Χαλκίδα, την παρουσίαση προγράμματος ηλεκτροκίνησης στην Αστυπάλαια, ακόμη και την παρουσία του στο μνημόσυνο του πατέρα στου στα Χανιά.

Η «δολοφονία χαρακτήρα» του Πρωθυπουργού γνωρίζουμε ότι αποτελεί κεντρική επιλογή του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όχι μόνο αυτό. Οι επιθέσεις περιλαμβάνουν και τη σύζυγο ακόμη και τα παιδιά του . Κι όλα αυτά επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να αντιπαρατεθούν πολιτικά μαζί του. Η αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης είναι ξεκάθαρη. Τη βλέπουν όλοι οι πολίτες.

Πληροφορούμε λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του, ότι ο Πρωθυπουργός και θα περιοδεύει για να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και να λύνει προβλήματα και θα περνάει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του με τον τρόπο που επιλέγει. Ο πολιτικός βούρκος, μπορεί να είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται όμως να συμπαρασύρει σε αυτόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...