248
Ο Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει σε βιντεοδιάσκεψη με τον Μάικ Πενς και τον αρχηγό του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων μέσα από το νοσοκομείο | Tia Dufour/The White House/Handout via REUTERS

Μαίρη Τραμπ: Ο θείος μου θεωρεί την αρρώστια «επίδειξη ασυγχώρητης αδυναμίας»

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2020, 16:20
Ο Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει σε βιντεοδιάσκεψη με τον Μάικ Πενς και τον αρχηγό του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων μέσα από το νοσοκομείο
|Tia Dufour/The White House/Handout via REUTERS

Μαίρη Τραμπ: Ο θείος μου θεωρεί την αρρώστια «επίδειξη ασυγχώρητης αδυναμίας»

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2020, 16:20

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε αυτή την «τραγική θέση» με τους 208.000 νεκρούς από κορονοϊό γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί την οποιαδήποτε ασθένεια «επίδειξη ασυγχώρητης αδυναμίας», είπε η Μαίρη Τραμπ, μιλώντας στο ραδιόφωνο.

Η ανιψιά του αμερικανού προέδρου έκανε αυτές τις δηλώσεις την ώρα που ο θείος της έβγαινε… βόλτα με το αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για Covid-19, εκθέτοντας σε κίνδυνο τα μέλη της φρουράς του.

Τόσο ο ίδιος ο Τραμπ όσο και ο πατέρας του, Φρεντ, πίστευαν ότι το να αρρωστήσει κανείς είναι «απαράδεκτο». «Κάτι που ακούγεται πολύ σκληρό, αλλά είναι αλήθεια», είπε.

Η Μαίρη Τραμπ σε πρόσφατη συνέντευξη μέσω υπολογιστή / EPA

Η ίδια περιέγραψε τι συνέβαινε όταν η γιαγιά της, που είχε οστεοπόρωση, γυρνούσε από το νοσοκομείο στο σπίτι και χρειαζόταν φροντίδα και φυσικοθεραπεία. «Ο παππούς μου δεν μπορούσε να το ανεχτεί και όταν την έβλεπε να πονάει, έλεγε “όλα είναι πολύ καλά” και έφευγε από το δωμάτιο».

Ο ίδιος δεν αρρώστησε ποτέ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εκμυστηρευθεί στο ραδιόφωνο, το 1993, ότι διακατέχεται από μικροβιοφοβία, λέγοντας ότι ίσως είναι ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν είναι μυστικό ότι απέφευγε τις χειραψίες, έδιωχνε πάντα όσους έβηχαν από κοντά του και χρησιμοποιούσε αντισηπτικό πολύ πριν από τον κορονοϊό.

Ο Φρεντ Τραμπ, είπε η Μαίρη, μισούσε οτιδήποτε θεωρούσε αρνητικό: στενοχώρια, απόγνωση, σωματική αρρώστια. Ισως αυτή η απέχθειά του να προερχόταν από το γεγονός ότι ο δικός του πατέρας, ο παππούς του Ντόναλντ, είχε πεθάνει το 1918 από την ισπανική γρίπη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...