371
|

Mαίνεται ο «πόλεμος» των χάκερ: «Εχουμε το όνομα του τούρκου αρχηγού», λένε οι Anonymous Greece

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2020, 13:00

Mαίνεται ο «πόλεμος» των χάκερ: «Εχουμε το όνομα του τούρκου αρχηγού», λένε οι Anonymous Greece

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2020, 13:00

Ελληνικές ιστοσελίδες, όπως αυτή του υπουργείου Εξωτερικών, δέχθηκαν την Πέμπτη νέα επίθεση τούρκων χάκερ, που μάλιστα ανήρτησαν στο Twitter και «ανάληψη ευθύνης» για το χτύπημα.

Ηταν το δεύτερο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ενώ είχαν προηγηθεί τα αντίποινα των ελλήνων Anonymous το Σάββατο.

Η πρώτη επίθεση των τούρκων χάκερ σημειώθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, με στόχο ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες, ανάμεσά τους αυτές της ΕΥΠ, της Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του Χρηματιστηρίου και του υπουργείου Οικονομικών.

 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει απειλήσει την Τουρκία στο Αιγαίο και την ανατ. Μεσόγειο. Τώρα απειλεί και για τη διάσκεψη για τη Λιβύη. Η Ελλάδα άρχισε πάλι να έχει φαγούρα. Είπαμε να ξυθούμε κι εμείς λίγο! Μέχρι να το αποφασίσουμε εμείς, σύνδεση γιοκ! Ελλάδα, μαζέψου!» ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι χάκερ από τη γείτονα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της μαζικής επίθεσης.

Η απάντηση των Anonymous Greece ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου, χτυπώντας τουρκικές ιστοσελίδες (σ.σ. την έκτακτη υπηρεσία ανάγκης 112, υπηρεσίες της τουρκικής αστυνομίας κ.ά.).

«Οπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες (σ.σ. Παρασκευή 17/1) έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση. Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούρια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο. Εμείς τώρα θα δείξουμε τι έχουμε», ανέφερε η σχετική προειδοποίηση.

Μετά και τη δεύτερη κυβερνοεπίθεση των Τούρκων, ωστόσο, ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο πλευρών παίρνει νέες διαστάσεις, καθώς οι Anonymous Greece υποστηρίζουν τώρα ότι έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία και προσωπικά δεδομένα του «αρχηγού» της τουρκικής ομάδας, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Anonymous Greece:

«Turkish Hackers ( Aslan Neferler ) personal informations / Προσωπικά δεδομένα Τούρκων Χάκερ πoυ χτύπησαν ελληνικούς στόχους

Χθες το απόγευμα (σ.σ. Πέμπτη 23/1) ξαναχτύπησαν οι τούρκοι χάκερς αλλά αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους ( Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim.

Ολοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους.

Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums.

Εμείς αυτή τη φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο “αρχηγός” όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain ).

Σήμερα μετά τις 19.00 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία αυτών των δύο. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...