175
Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν στο Μπατούμι | REUTERS/Irakli Gedenidze

Μάγκες στο τέλος: Η Ελλάδα πήρε τη νίκη την ύστατη στιγμή στη Γεωργία

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2021, 23:21
Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν στο Μπατούμι
|REUTERS/Irakli Gedenidze

Μάγκες στο τέλος: Η Ελλάδα πήρε τη νίκη την ύστατη στιγμή στη Γεωργία

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2021, 23:21

Χρειάστηκε ένα πέναλτι-γκολ του Τάσου Μπακασέτα και ένα πλασέ του Δημήτρη Πέλκα στις καθυστερήσεις για να φύγει η Εθνική Ελλάδας με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Γεωργία.

Ήταν μια μάλλον προβληματική εμφάνιση για το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αλλά ήταν μια νίκη. Που στην οικονομία των προκριματικών δίνει στην Ελλάδα την ελπίδα να παίξει την Τρίτη ντέρμπι με τη Σουηδία. Αλλά μια που μιλάμε για «οικονομία», μάλλον ο Τζον φαν’τ Σιπ θα πρέπει να έχει μετανιώσει πικρά το πώς σπατάλησε εκείνο το ματς στο Κόσοβο στις αρχές του περασμένου μήνα.

Ο Πέλκας πάντως είπε την αλήθεια. «Κάποια ματς πρέπει να τα κερδίζεις και με αυτόν τον τρόπο», τόνισε. «Το σημαντικότερο είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς και έχουμε ακόμη έναν τελικό μπροστά ματς, όπου πρέπει να τα δώσουμε πάλι όλα εκεί».

Θα είναι ένα ματς που η Εθνική Ελλάδας θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Και να την κάνει χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλα, που συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα δώσει το «παρών».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...