261
«Θα υπάρξουν αποτελέσματα το συντομότερο δυνατό» | Facebook

Μάγισσες στη Νέα Υόρκη καταράστηκαν τον Μπρετ Κάβανο ζωντανά από το Facebook

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2018, 15:47
«Θα υπάρξουν αποτελέσματα το συντομότερο δυνατό»
|Facebook

Μάγισσες στη Νέα Υόρκη καταράστηκαν τον Μπρετ Κάβανο ζωντανά από το Facebook

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2018, 15:47

Θα μπορούσε να επιχειρηματολογήσει κανένας πολύ ώρα για την περίπτωση του Μπρετ Κάβανο που διορίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ μετά από οριακή εκλογή από τη Γερουσία και αφού βρισκόταν στο επίκεντρο υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αλλά αν δεν φτάνουν οι επικρίσεις, υπάρχει και η έσχατη διέξοδος της μαγείας.

Οπως έπραξε μια ομάδα… μαγισσών από τη Νέα Υόρκη που καταράστηκε το νέο μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Οι μάγισσες ακολουθούσαν το πνεύμα των καιρών μας και μετέδωσαν την τελετή τους  ζωντανά από το Facebook και το Instagram με δεκάδες ανθρώπους να την παρακολουθούν.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επισήμαναν ότι πρόκειται για μια «ενέργεια αντίστασης και επιμονής».

Η Ντακότα Μπρασιάλε -συνιδρύτρια του καταστήματος Catland Books, το οποίο πουλά είδη μαγείας, και εκ των διοργανωτών της τελετής- δήλωσε στο BBC ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της κατάρας, όμως πρόσθεσε ότι «έχει στόχο να ξεσκεπάσει τον πραγματικό Μπρετ Κάβανο και να του προκαλέσει κακό».

Όταν οι διοργανωτές ρωτήθηκαν πότε αναμένουν να τεθούν σε ισχύ οι κατάρες ή πότε θα υπάρξουν αποτελέσματα, απάντησαν «το συντομότερο δυνατό», ενώ πρόσθεσαν: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με αυτά τα πράγματα».

Ήδη από την Παρασκευή η συνεργάτιδα της Μπρασιάλε, η Μελίσα Μάνταρα, είχε καταγγείλει ότι είχε λάβει απειλές για τη ζωή της ενόψει της τελετής, κάτι που όμως δεν την εξέπληξε.

Πάντως, τις κατάρες κατά του Κάβανο σκοπεύει να αντιστρέψει ένας καθολικός ιερέας και εξορκιστής στην Καλιφόρνια, ο πατέρας Γκάρι Τόμας, που δήλωσε ότι σήμερα Κυριακή θα προσευχόταν για τον δικαστή.

Ο διορισμός του Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικυρώθηκε από το Κογκρέσο παρά τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις, τις οποίες ο ίδιος διαψεύδει.