340
Η Μάγδα Φύσσα ενώ παρακολουθεί τη δίκη της Χρυσής Αυγής | Nick Paleologos / SOOC

Μάγδα Φύσσα: Αντί για εμένα, τα ΜΜΕ να είχαν ασχοληθεί με τη δίκη της ΧΑ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2020, 14:36
Η Μάγδα Φύσσα ενώ παρακολουθεί τη δίκη της Χρυσής Αυγής
|Nick Paleologos / SOOC

Μάγδα Φύσσα: Αντί για εμένα, τα ΜΜΕ να είχαν ασχοληθεί με τη δίκη της ΧΑ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2020, 14:36

Επικριτική κατά των ΜΜΕ που επέλεξαν να εστιάσουν στο αν ενημερώθηκε για την πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας και όχι σε όσα γίνονται στη δίκη της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε η Μάγδα Φύσσα.

Σε δήλωσή της το Σάββατο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τονίζει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε μια τιμητική πρόταση προς το πρόσωπό της.

Ωστόσο, συνεχίζει λέγοντας ότι τα μέσα ενημέρωσης θα έπρεπε να είχαν δείξει τον ίδιο ζήλο να ασχοληθούν με την υπόθεση και τον Δεκέμβριο όταν η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή των κατηγορουμένων για μια σειρά από αδικήματα.

Η τηλεόραση «που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις, θα έπρεπε τα πέντε αυτά χρόνια να είναι εδώ και να παρακολουθεί τη δίκη, στην οποία έχουν αποκαλυφτεί τα πάντα. Κι από αυτά ελάχιστα έχουν παρουσιαστεί», ανέφερε.

Η δήλωση της Μάγδας Φύσσα, όπως δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», έχει ως εξής:

«Αυτό που θα ήθελα να πω προς όλους τους δημοσιογράφους είναι ότι για μένα προσωπικά η πρόταση του κ. Βαρουφάκη ήταν τιμητική. Δεν στέκομαι στο αν με ρώτησε ή δεν με ρώτησε. Το θεωρώ δευτερεύον, αν και σ’αυτό στάθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι.

» Θέλω όμως να πω κάτι άλλο. Θα ήθελα αυτόν τον ζήλο που επέδειξαν το απόγευμα της Πέμπτης τα Μέσα Ενημέρωσης, που δεν άφησαν ούτε μια στιγμή ησυχίας για μένα και την οικογένειά μου, να τον έδειχναν στις 18 Δεκεμβρίου 2019, όταν η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου έκανε την πρότασή της που κόντεψε να μας στείλει όλους αδιάβαστους. Εξαιρώ βέβαια τους λίγους δημοσιογράφους που έχουν παλέψει όλα αυτά τα χρόνια γι’αυτή τη δίκη.

» Αλλά θα ήθελα όλοι να είχαν δείξει τον ίδιο ζήλο που έδειξαν την Πέμπτη. Να είχαν κάνει την κριτική τους και να είχαν παρουσιάσει αυτή την πρόταση σε όλον τον κόσμο. Θα ήθελα τότε να με έψαχναν απελπισμένα, όπως με έψαχναν χθες, όπου μάλιστα το μόνο που με ρωτούσαν ήταν αν ρωτήθηκα ή δεν ρωτήθηκα. Όσο για την τηλεόραση που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις, θα έπρεπε τα πέντε αυτά χρόνια να είναι εδώ και να παρακολουθεί τη δίκη, στην οποία έχουν αποκαλυφτεί τα πάντα. Κι από αυτά ελάχιστα έχουν παρουσιαστεί».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...